Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! Η άλωση των Ευρωπαϊκών χωρών από την τυραννία της ΕΕ - η οικονομική λεηλασία που σκηνοθέτησαν μη-εκλεγμένοι γραφειοκράτες

"...Αισθάνομαι όμως ότι είστε και ικανός και επικίνδυνος. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως προτίθεστε να γίνεται ο σιωπηλός δολοφόνος της Ευρωπαϊκής δημοκρατίας και της εθνικής κυριαρχίας των Ευρωπαϊκών χωρών. Δείχνεται μίσος στην ιδέα της ύπαρξης εθνικής κυριαρχίας στα κράτη, ίσως επειδή είστε από το Βέλγιο που ουσιαστικά δεν είναι χώρα. ..."




Τα παραπάνω είπε μέσα στην Ευρωβουλή ο Ευρωβουλευτής της Αγγλίας Νάιτζελ Φάρατζ, απευθυνόμενος στον μη-εκλεγμένο πρόεδρο της Ευρωβουλής Χέρμαν Βαν Ρομπουι. 
Κάποιοι -ειδικά οι εμπλεκόμενοι στα γρανάζια του συστήματος, των ΜΜΕ ή στα μαγαζάκια των γνωστών κομμάτων- θα έλεγαν πως πρόκειται για άλλο ένα παραλήρημα των οπαδών της "συνωμοσιολογίας" -αγαπημένο τους σλόγκαν για να θολώνουν τα νερά των φοβισμένων και τρομοκρατημένων ανθρώπων... Όμως η πραγματικότητα που βιώνουμε φανερώνει πλέον την ασχήμια της Ευρωπαϊκής τυραννίας (ΕΕ) σε όλο της το μεγαλείο, ειδικά για εμάς τους Έλληνες που σύμφωνα με το σχέδιο τους κληθήκαμε -μέσα από μια ενορχηστρωμένη απάτη και με την ανοχή και συνεργασία των ελεγχόμενων από δαύτους κυβερνητών μας- να παίξουμε το ρόλο του "χρεοκοπημένου" ώστε να εξαφανίσουν τη χώρα μας σαν εθνικό κράτος και να την πολτοποιήσουν στην μηχανή λεηλασίας των ίδιων τραπεζιτών που έστησαν και την ΕΕ-το γραφειοκρατικό αρπακτικό που εργάζεται στενά με τους φασίστες του ΟΗΕ και τους φαμακοβιομήχανους... 
Μετά από εμάς θέλουν να προχωρήσουν κατά το ίδιο μοτίβο στην άλωση και της υπόλοιπης Ευρώπης, όμως όπως λέει ο ίδιος άγγλος Ευωβουλευτής
"Ότι και να γίνει στην Ελλάδα, κάποια στιγμή θα γίνει επανάσταση, με τους Έλληνες να πολεμούν και να επιμένουν να πάρουν πίσω τη χώρα τους και την εθνική τους ανεξαρτησία. Η τυραννία είναι απαίσιο πράγμα και μπορεί να διαρκέσει για χρόνια, όμως στο τέλος όλα διαλύονται. Έχω ελπίδες ότι ο κόσμος αφυπνίζεται."
Αξίζει δε να σημειωθεί πως ο εν λόγω ευρωβουλευτής ξεκίνησε από το τίποτε, δίχως να είναι πολιτικός, μέσα σε μία παμπ επειδή διαπίστωσε πως κάτι δεν πάει καλά και επειδή κανείς δεν φαινόταν να έχει διάθεση να κάνει το σωστό, ενεργοποιήθηκε και άρχισε ο ίδιος πολιτική δράση, φέρνοντας μέσα σε μόλις 2 χρόνια το κόμμα του στο προσκήνιο της Αγγλικής πολιτικής σκηνής. Μολονότι θεωρώ καταλληλότερη την άμεση δημοκρατία, πολύ πιθανόν να καλύπτει μια μεταβατική-αφυπνιστική περίοδο και η δημιουργία τέτοιων κομμάτων από απλούς πολίτες που να διέπονται από ειλικρίνεια και μαχητικότητα. ..

Στο παρακάτω βίντεο τον βλέπουμε σε συνέντευξη τον Φάρατζ να εξιστορεί στον Άλεξ  Τζόυνς του Prisonplanet, την επίθεση που εξαπέλυσε στον Πρόεδρο της ΕΕ, Χερμαν Βαν Ρομπούι, να περιγράφει την φασιστική κατάσταση στην ΕΕ, την μη υγιή σχέση Επιτρόπων με τις Πολυεθνικές, τη νομοθεσία που γίνεται στα κρυφά από ΜΗ εκλεγμένους γραφειοκράτες της ΕΕ και "περνάει" σε όλα τα κράτη-μέλη. Την απέκδυση της εθνικής κυριαρχίας των κρατών και άλλα πολλά ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗΣ, ενώ αναφέρεται συγκεκριμένα και στην Ελλάδα, υποστηρίζοντάς την! 

Αξίζει να το δούμε, γιατί πράγματι πέρα από κάποια πληρωμένα λαμόγια όπως οι συντάκτες του FOCUS, η πλειοψηφία του κόσμου έχει στρέψει το βλέμμα της στη χώρα μας με πραγματική έγνοια και ενδιαφέρον, ενώ κάποιοι από όλους αυτούς του φίλους μας ανά τον κόσμο περιμένουν να μας δούν να ξυπνάμε και να διεκδικούμε μαχητικά το δίκαιο μας... Κάποιοι περιμένουν από τους γενναίους και μαχητικούς Έλληνες να θυμηθούν το ένδοξο παρελθόν τους για να δώσουν ελπίδα και στους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης. Αναρωτιέμαι όμως αν εμείς οι ίδιοι έχουμε κατανοήσει την ευκαιρία και υποχρέωση μας ή αν περιμένουμε "βαριεστημένα" και κουρασμένα να "βγάλουν άλλοι το φίδι από την τρύπα" για μας... Αν συμβαίνει το πρώτο ώρα να συντάξουμε το νέο Σύνταγμα που θα βασίζεται στην άμεση Δημοκρατία, αν συμβαίνει το δεύτερο... "μαύρο φίδι που μας έφαγε"... αφού δε βάζουμε μυαλό μετά από τόσα παθήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου