Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Δεν έχουν συσσίτιο να ταΐσουν τους φαντάρους και τους δίνουν καθημερινές εξόδους !

Στο φως των αποκαλύψεων έρχεται από διαμαρτυρία νεοσύλεκτου το πως βιώνουν καθημερινά τα “παλικάρια” μας τον στρατό .“Τα φαγητά που φτιάχνουν από όσπρια και ζυμαρικά μας τα σερβίρουν ανάλατα και άνοστα γιατί δεν έχουν χρήματα ούτε για Αλάτι ! Οι υπόλοιποι ξοδεύουν από την περιουσία των γονιών τους η από προσωπικές οικονομίες για να ολοκληρώσουν τις υπηρεσίες τους προς την μαμά Πατρίδα .”

Το ελαιόλαδο ,τα μπαχαρικά , το περίσσευμα της 2ης μερίδας καθώς ακόμα και η δεύτερη και τρίτη φέτα ψωμί τείνουν να γίνουν είδος πολυτελείας ή ρομαντικές ιστορίες από τους πιο παλιούς που μας διηγούνται ότι μέχρι πέρυσι υπήρχε τουλάχιστον αφθονία...


Μας δίνουν άδειες εξόδου στις 12 το μεσημέρι ακόμα και καθημερινές γιατί δε φτάνει το συσσίτιο και αναγκαζόμαστε και τρώμε με δικά μας λεφτά φαγητό απ΄ έξω .

Καθημερινά υπογράφουν το συσσίτιο τους , τρώγοντας αρκετά κάθε εβδομάδα πληρώνονται με λιγότερα χρήματα στο τέλος της,ενώ αν η σίτιση είναι λιγότερη πληρώνονται περισσότερο.

Και το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι ότι εάν σε καιρό ειρήνης η πατρίδα δεν έχει να ταΐσει τους στρατευμένους τότε σε καιρό πολέμου τι να περιμένουμε ;


http://www.on-news.gr/2011/05/blog-post_5739.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου