Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Επίθεση Καμμένου στον Αντρίκο Παπανδρέου: "Να μου κάνει μήνυση αλλιώς θα τον μηνύσω εγώ"

Το ποσόν του 1000000€ που κατά το Πασόκ υπεξαίρεσε ο Θ. Τσουκάτος από τα μαύρα ταμεία της Ζίμενς και κατά τον Θ. Τσουκάτο το κόμμα του Γ. Παπανδρέου ζητά ο Αρχηγός της επιδοτούμενης ΜΚΟ i4 sence Antrikos Papandreou, με αγωγή πού κατέθεσε αμέσως μετά την κίνηση της δικαιοσύνης μέσω του Εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος να με καλέσει για να καταθέσω την Τετάρτη 15 Ιουνίου.

Αντιλαμβάνομαι τον πανικό για την αποκάλυψη εκείνων που εν γνώση τους στέρησαν το Ελληνικό Δημόσιο από τουλάχιστον 26 δις $ πουλώντας ασφάλιστρα κινδύνου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου την ίδια ώρα πού μυστικά διαπραγματεύονταν την είσοδο της Χώρας στο μηχανισμό του ΔΝΤ.

Αντιλαμβάνομαι την προσπάθεια στήριξης των Μεγάλων κολλητών που και στο παρελθόν βάπτιζαν το Γιουγκοσλαβικό καλαμπόκι Ελληνικό για να αρπάζουν παράνομα επιδοτήσεις καταστρέφοντας την Ελληνική αγροτική οικογένεια.


http://kostasxan.blogspot.com/2011/06/blog-post_2525.html

Την στήριξη των συνεταίρων της πράσινης ανάπτυξης πού εγκατέλειψαν τις χώρες τους μετά την αποκάλυψη σκανδάλων με την alkatel όπως του Jose Maria figures.

Την στήριξη των διαχειριστών εταιρειών CDS όπως η Goldman sacks πού τώρα είναι σύμβουλοι επί πληρωμή της Ελληνικής Κυβέρνησης, ενώ πρώην στελέχη της όπως ο Τούρκος demirel συνέταιρος των ανωτέρω.

Καλώ τον andrikos,

Να υποβάλλει άμεσα και μήνυση εντός 7 ημερών άλλως θα του καταθέσω εγώ καλώντας ως μάρτυρες Όλους τους Ελεύθερους Έλληνες.

Να δεσμευθεί ότι θα έλθει στο δικαστήριο στην διεξαγωγή της δίκης και να μην την κοπανήσει όπως ο Τσουκάτος.

Να ζητήσουμε και οι δύο με κοινή επιστολή στην Ελβετία, στο Λουξεμβούργο, στην Ιαπωνία στην Ινδία στην Κίνα, (σσΟ: ΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΝΗΣΟΥΣ) και όπου αλλού ο ίδιος επιθυμεί, το άνοιγμα και δέσμευση στους πιθανούς τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

Να απαντήσει πόσα πήρε σε ΜΚΟ που συμμετέχει από το Ελληνικό Δημόσιο, σπόνσορες κτλ.

Ευχαριστώ για την Ευκαιρία
Δηλώνω ότι παραιτούμαι κάθε Ασυλίας Βουλευτικής.

Πάνος Καμμένος
Εκλεγμένος Βουλευτής Β Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου