Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

Λιάνα Κανέλλη: Το Κ.Κ.Ε. είναι κατά των Αγανακτισμένων, γιατί δεν δέχονται μετανάστες!


 
Λιάνα Κανέλλη: Το Κ.Κ.Ε. είναι κατά των Αγανακτισμένων, γιατί δεν δέχονται μετανάστες!Η βουλευτής του Κ.Κ.Ε. και γνωστή δημοσιογράφος Λιάνα Κανέλλη, σε συνέντευξη της σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα, μας έλυσε την απορία γιατί το Κ.Κ.Ε. είναι κατά της πλατείας και του κινήματος των Αγανακτισμένων.

''Σε πλατεία όπου τίθενται όροι για την απέκδυση του προσερχόμενου από κάθε πολιτική του θέση και ιδέα δεν είναι...

πλατιά και ανοιχτή πλατεία. Αρχίζει ωραία και μπορεί να εξελιχθεί μοιραία σε κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Αλήθεια, μετανάστες δέχεται αυτή η πλατεία; Ή μήπως πρέπει να αλλάξουν και χρώμα και να κομίζουν πιστοποιητικό νόμιμης εκμεταλλευσιμότητάς τους ως τάξη ακαθάρτων;''

Οι μάσκες πέφτουν σιγά-σιγά για τους επαγγελματίες συνδικαλιστές και φαιοκόκκινους διεθνιστές ενός σκληρού σταλινικού μορφώματος με έδρα την Εκάλη.

Πηγή: συνέντευξη Λιάνας Κανέλλη στην Ελευθεροτυπία στον Φ. Παπούλια την Κυριακή 12 Ιουνίου
gkaratheodoris

Και προβοκάτορες του ΠΑΜΕ δεν δέχονται Λιάνα...Τις φάγατε τις γιούχες και τις σφαλιάρες σας και είδατε πόσο αγαπητό είναι το ''κόμμα του λαού''!
http://egersis2.blogspot.com/
το είδαμε http://www.eglimatikotita.gr/2011/06/blog-post_5833.html

1 σχόλιο:

  1. Ερ: Γιατί η αριστερά αδυνατεί να προσφέρει εναλλακτική κυβερνητική λύση;

    Απ: Γιατί τμήμα της εγκλωβίζει μάζες στην ιδεοληψία του «αριστερού ΠΑΣΟΚ». Και κλείνει ανοικτά μυαλά στην προοδευτικότητα της αριστερόστροφης ενσωμάτωσης στον καπιταλισμό. Η αριστερά που θέλει να κυβερνήσει διαχειριζόμενη τις «ατέλειες» της κυρίαρχης πολιτικής, αυτοαναιρείται.

    Φοβερή απάντηση της Κανέλλη από την ίδια συνέντευξη.Αν κάποιος κατάλαβε τι εννοεί ας μας ενημερώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή