Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΜΑ;;!!!


Η χτεσινη κολοτουμπα του πρωθυπουργου ηταν κατ΄εμε η απολυτη προσβολη προς το λαο, τους πολιτες που απαιτουν τοσο καιρο ουσοαστικη αλλαγη!

Και τωρα τι κε Παπανδρεου; Αλλαξε ο Μανωλιος κι εβαλε τα ρουχα του αλλιως; Θα κανετε ανασχηματισμο της ιδιας κυβερνησης που θα ασκει διακυβερνηση με τον ιδιο τροπο, ακολουθωντας και παλι την...

εκβιαστικη πολιτικη του μνημονιου και μας λετε οτι αυτο ειναι η απαντηση σας στις επιταγες του λαου;...


Που σας ψηφισε και σας εμπιστευτηκε βασιζομενος στα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα;Και θα ζητησετε ψηφο εμπιστοσυνης απο ποιον; Απο τους δικους σας; Που δεν τολμουν να αντιταχθουν, καθως θα αντιμετωπιστουν με τον ιδιο δημοκρατικο τροπο που αντιμετωπισατε την κα Σακοραφα και τον Κο Δημαρα οταν αρνηθηκαν να υπογραψουν το μνημονιο-καταδικη της χωρας! Κι αλλο δουλεμα εδω! Ψηφος εμπιστοσυνης στην κυβερνηση=εμπιστοσυνη στην πολιτικη της κυβερνησης=συναινεση! Απο εδω το πατε απο εκει το φερνετε, στα ιδια καταληγουμε, στο να περασει το μεσοπροθεσμο, εστω και με δολιους τροπους!
Ομως εμας αυτα δεν μας καλυπτουν ουτε και μας ξεγελουν!
Απλο ειναι το θεμα, ζηταμε ΛΥΣΕΙΣ! Λυσεις, οχι την κολοκυθια। Απλες ερωτησεις που ζητανε απαντησεις και κανενας σας δεν τις εχει δωσει, παρα καταφευγετε σε τσιτατα και αερολογιες! Ενδεικτικα αναφερω μερικες:





-Γιατι δεν γινεται λογος για τις πολεμικες αποζημιωσεις απο τη Γερμανια προς την Ελλαδα; Πως επιτρεπετε να μιλουν για δικο μας χρεος προς εκεινους αυτοι που μας χρωστανε εδω και τοσα χρονια;
-Πως ειναι δυνατον να βαλετε υπογραφη στη δυνατοτητα εκχωρησης εθνικης περιουσιας; ΕΘΝΙΚΗΣ κε Παπανδρεοιυ, που σημαινει οτι δεν ειναι δικη σας για να την πουλησετε/χαρισετε/δωσετε για εκμεταλλευση!
-Γιατι δεν ξεκινατε τις περικοπες απο εσας;
Ο μεγαλος πολιτικος Καποδιστριας δεν ειχε καταδεχτει να λαβει ουτε ενα ΕΥΡΩ ως μισθο τη στιγμη που η χωρα ειχε αναγκη τα χρηματα και παραινεσε ολυς να κανουν το ιδιο...
-Γιατι αντι να ζητατε απο το λαο και παλι να βαλει πλατη, δεν στηριζεστε λιγακι στις πλατες των κων Μπομπολα, Βαρδινογιαννη, Κοκκαλη κοκ; Στην επανασταση του 1821 ο ελληνικος στρατος και στολος εξοπλιστηκε απο πλουσιους Ελληνες που διεθεσαν στην πατριδα την περιουσια τους ολη!
Ολοι οι παραοανω ηταν ΕΛΛΗΝΕΣ κι εκαναν το καθηκον προς την πατριδα, οπως θα επρπε κι εσεις ολοι να πραξετε! Εκτος αν δεν ειστε Ελληνες, οποτε πειτε το και σε εμας να ξερουμε και επισημως ποιος κυβερναει αυτον τον ερμο τοπο।


Αλλα, επιτελους, για ονομα του Θεου, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ! Εμεις ξυπνησαμε, εσεις ακομα κοιμαστε; Ακομα να συνειδητοποιησετε πως δεν σας παιρνει αλλο; Πως καθε ατοπημα σας φερνει πιο κοντα στην λαϊκη καταδικη; Δεν καταλαβαινετε πως με τις πραξεις, την απραξια σας και την επιμονη σας να αγνοειτε παντελως το κινημα πολιτων που επιμενει να ζηταει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, με το αρνειστε να αναφερετε καν την υπαρξη του, απλα εξοργιζετε και προσβαλλετε τον κοσμο, εντεινοντας τοσο το πεισμα οσο και την οργη του;
ΑΙΔΩΣ κυριοι!
Αλλα βεβαια, ποιος εχασε την ντροπη να τη βρειτε εσεις;


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου