Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ" ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ BLOGS, "ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ" ΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΚΑΙ...ΑΠΕΙΛΕΙ BLOGGER!Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αρχηγού του Λαος, Γιώργου Καρατζαφέρη στον Δημήτρη Σωτηρόπουλο, διαχειριστή του ιστολογίου "ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ":
Ο μπλόγκερ ρωτάει τον πολιτικό ποια είναι η θέση του για τα μπλογκς, δηλαδή αν πρέπει να είναι επώνυμα ή ανώνυμα:
Εκείνος απαντάει "επώνυμα, γιατί αλλιώς πρόκειται για κουκουλοφόρους"!!!
δειτε το βιντεο


Το κορυφαίο στιγμιότυπο είναι όταν ο μπλόγκερ προκαλεί τον Καρατζαφέρη να του πει, αν τώρα που τον είδε πρόσωπο με πρόσωπο, είναι...κουκουλοφόρος:
Ο θρασύτατος πολιτικάντης απαντά πως "είναι στρατευμένος", αλλά κάνει την "πάπια" όταν ο συνομιλητής του δικαίως του ζητάει αποδείξεις γι'αυτή την βαρύτατη συκοφαντία!
Μάλιστα, οσάν...μαφιόζος του παλιού καιρού, "απειλεί" τον μπλόγκερ πως "αν ασχοληθεί μαζί του, θα ανακαλύψει τα πάντα"!!!
Εμείς, από τον Μάρτιο του 2010 που διοργανώθηκε η συγκεκριμένη συνέντευξη, περιμένουμε αυτές τις "αποκαλύψεις", αλλά...ουδέν εις το πηλίκ (ι) ον, όπως λέει και ο φίλος του ο Τζέφρυ!

Είναι προφανές, πως ο Αρχηγός του Λαος ψεύδεται ασύστολα και κατασυκοφαντεί απλούς πολίτες, επειδή ενοχλείται από την αδέσμευτη κριτική τους!

Γι'αυτό άλλωστε, εκείνος και το Πασοκ θέλουν φίμωση των μπλόγκερς:

Όχι επειδή τους "βρίζουν", αλλά διότι πολύ απλά δεν μπορούν να τους ελέγξουν μέσω της διαπλοκής, όπως έχουν μάθει τόσα χρόνια με τα κομματικά παπαγαλάκια/φερέφωνα των Μμε!


Ο εκνευρισμός του Καρατζαφέρη στη συγκεκριμένη συνέντευξη είναι εμφανής και δικαιολογείται, αφού
ο "κουκουλοφόρος-στρατευμένος" τον στρίμωξε για τα καλά, με συγκεκριμένες ερωτήσεις στις οποίες ο πανικόβλητος Πρόεδρος είτε δεν απάντησε, είτε είπε ψέματα, είτε έβρισε τον συνομιλητή του!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Όπως βλέπετε και στο βίντεο, η συνέντευξη μαγνητοσκοπήθηκε και για λογαριασμό του κομματικού καναλιού του Λαος, του Τηλε-Αστυ (διακρίνεται ο οπερατέρ αριστερά). Παρόλα αυτά, ο Καρατζαφέρης δεν τόλμησε ποτέ να την προβάλει. Το γιατί, γίνεται εύκολα κατανοητό.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου