Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

Bild: “Δεν φθάνει που τους πληρώνουμε μας προσβάλουν κι από πάνω…” Προσβλήθηκαν τα παιδιά...Με αυτόν τον τίτλο συνοδεύει η γερμανική εφημερίδα “Bild” ανταπόκρισή της από την Αθήνα για τον τρόπο που βλέπει μερίδα των σημερινών Ελλήνων την Καγκελάριο της Γερμανίας.
 Με ειρωνική διάθεση η εφημερίδα αναφέρει πως παρ’όλο που η Γερμανία πρωτοστάτησε στην αποφυγή χρεοκοπίας της Ελλάδας και στη συμφωνία για τη μείωση του ελληνικού χρέους, οι Έλληνες επιμένουν να συγκρίνουν την Άνγκελα Μέρκελ με... το ναζιστικό καθεστώς. 
«Με μια αφίσα σε ένα αρτοποιείο στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας, οι Έλληνες παρουσιάζουν την Καγκελάριο να φοράει μια ναζιστική στολή με τη σβάστικα μέσα στα αστέρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης» αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα συνεχίζοντας «Τι προσβολή! Αυτό είναι το ευχαριστώ που δεν οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία»
Σε άλλο δημοσίευμα της, η BILD κατηγορεί την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ που δημοσίευσε άρθρο με τίτλο: “Το νέο μνημόνιο φέρνει τα γερμανικά τανκς στην Ελλάδα – Το νέο δόγμα Μέρκελ”ΠΗΓΗ: Bild: “Δεν φθάνει που τους πληρώνουμε μας προσβάλουν κι από πάνω…” http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/10/bild_29.html#ixzz1c9CFmEba

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου