Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

Αλβανός Υπουργός Εξωτερικών: «Θα βοηθήσουμε τους Έλληνες μετανάστες στη Μεγάλη Αλβανία!»

Με μία δήλωση-«δηλητήριο» για την Ελλάδα, ο υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας, Έντμοντ Χατζηνάστο, έστειλε... μήνυμα στη χώρα μας για το πώς εννοεί τις σχέσεις καλής γειτονίας και φιλίας μεταξύ των δύο χωρών.

«Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε οικονομικά τους Έλληνες μετανάστες στην αναπτυσσόμενη Μεγάλη Αλβανία» δήλωσε στην...

 εφημεριδα Gazeta Squiptare, μία από τις μεγαλύτερες της γειτονικής χώρας.

Ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών, λίγες ώρες νωρίτερα, δεχόταν τον υφυπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Δόλλη, στα Τίρανα και είναι άγνωστο αν τον είχε ενημερώσει για την πρόθεση της κυβέρνησής του «να βοηθήσει οικονομικά Ελληνες μετανάστες».

Αγνωστο είναι επίσης αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση από ελληνικής πλευράς στην προκλητική και σαφώς ειρωνική δήλωση του Αλβανού ΥΠΕΞ...Σημείωση Αντιπληροφοόρησης: Οι μέχρι σήμερα διοικούντες την Ελλάδα κατάφεραν να πετύχουν το στόχο για τον οποίο τους επέλεξαν οι Παγκοσμιοποιητές. Να ξεφτιλίσουν τους Ελληνες και τον Ελληνισμό στα μάτια όλου του πλανήτη δημιουργώντας ταυτόχρονα με τα Παγκοσμίως Εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ την εντύπωση ότι οι Έλληνες φταίνε για την Παγκόσμια Οικονομική κρίση.
Οι ύπουλοι Εβραίοι Διεθνείς Τραπεζίτες παράλληλα προσπαθούν να κάμψουν το φρόνημα των Ελλήνων μέσω της υπονόμευσης της εθνικής παιδείας.
Φθάσαμε στο εξεφτελιστικό σημείο οι Αλβανοί να μας ειρωνεύονται με επίσημες δηλώσεις πολιτικών τους και να μας λένε οτι θα μας βοηθήσουν την ώρα που ήρθαν στην Ελλάδα λαθραία πουλάνε ναρκωτικά, κλέβουν, βιάζουν, σκοτώνουν και με τα λεφτά μας η Αλβανία αναπτύσσεται οικονομικά.
Η κατρακύλα δεν έχει όρια και ο Έλληνας πρέπει να ξυπνήσει και να επιλέξει πατριώτες για να τον κυβερνήσουν...
Να σημειώσουμε ότι στην "Μεγάλη Αλβανία" περιέχονται και μεγάλες περιοχές της Ελλάδας όπως φαίνεται σε χάρτες που έχουν δημοσιευθεί απο ΕΠΙΣΗΜΕΣ αλβανικές πηγές.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου