Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ο πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, οι "trans" κατσίκες και οι "Περιούσιοι" Θα μας κάνουν ανδρόγυνες κατσίκες "goys.";


Στη Νέα Ζηλανδία η AgResearch μετά από πειράματα σε γενετικά τροποποιημένες (GE) κατσίκες κατάφερε να παράγει15 «τρανσέξουαλ» κατσίκες, που τους δόθηκε ο όρος«goys», σύμφωνα με την Soil & Health Association της Νέας.. Ζηλανδίας.Τα "goys", που είναι θηλυκά σε... στείρα αρσενικά σώματα, θα προκληθούν να παράγουν γάλα.
Παρακάτω άρθρο για το θέμα από τον Henry Makow Ph.D. / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Οι εργαστηριακές εγκαταστάσεις Βιοϊατρικής Τεχνολογίας της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας, AgResearch, κατάφεραν να δημιουργήσουν γενετικά ανδρόγυνες κατσίκες. Η γνώση αυτή θα μπορούσε να δώσει στους Illuminati τα μέσα για την «ουδετεροποίηση» της ανθρωπότητας και τον πλήρη έλεγχο της αναπαραγωγής.
Το ανησυχητικό είναι ότι έχουν βαπτιστεί οι ανδρόγυνες κατσίκες "goys," λέξη η οποία υποτίθεται ότι είναι σύνθεση των λέξεων "girls" και "boys" (κορίτσια και αγόρια). Αλλά θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιηθεί και ο όρος, "mems" (από το males-females, δηλ. άνδρες-γυναίκες).
Το ‘Goy’ είναι ο εβραϊκός όρος για τον ‘εθνικό’ (μη Εβραίο - Gentile), που χρησιμοπείται συχνά στα...
‘Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών’, το οποίο είναι το σχέδιο των καββαλιστών τραπεζιτών (Illuminati) για την ανθρωπότητα. Συνήθως χρησιμοποιείται εκεί ο πληθυντικός, ‘Goyim’.
Ο Τεκτονισμός βασίζεται στην Καμπάλα. Κρύβονται οι Ελευθεροτέκτονες πίσω από την έρευνα της GE στη Νέα Ζηλανδία;
Ένας Nεοζηλανδός λέει, ότι ο Πρωθυπουργός, John Key, (φωτο) είναι κυριολεκτικά ένας Εβραίος τραπεζίτης. (Σχ. ΚΟ:Πράγματι η μητέρα του ήταν Εβραία από την Αυστρία. Όσον αφορά το θρήσκευμα δηλώνει αγνωστικιστής).
Και συμπτωματικά, είναι Τέκτων, όπως πρέπει να είναι κάθε επιτυχημένος πολιτικός.
Το αποκρυφυστικό μπέρδεμα με τα φύλα είναι πίσω από την προώθησης από τους ελίτ του φεμινισμού και "των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων." Μας επανασχεδιάζουν, ακριβώς όπως τις κατσίκες.
Η Γενετική μηχανική στη Νέα Ζηλανδία
Οι ανδρόγυνες κατσίκες αναφέρθηκαν από τα μέλη του "GE-Free NZ" και της ‘Soil & Health Association’ της Νέας Ζηλανδίας μετά από μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις Ruakura.
Τα μέλη της The Soil & Health είχαν πολλές επικρίσεις για την AgResearch.
"Η AgResearch έχει ένα ιστορικό GE γεννημένων ζώων που είναι επιρρεπή σε ποικίλες αναπηρίες, όπως αρθρίτιδα, αναπνευστική δυσχέρεια, παραμορφώσεις και ρήξη των ωοθηκών."
«Λαμβάνοντας υπόψη ότι μια πρόσφατη έκθεση έδειξε ότι επιστήμονες της AgResearch σκόπιμα διέφθειραν την παρακολούθηση της έρευνας των επικίνδυνων μικροβίων μεταφοράς γονιδίων (HGT), αυτά τα αφύσικα αναπαραγωγικά αποτελέσματα και τα θέματα καλής διαβίωσης των ζώων, θα πρέπει να σημάνουν το τέλος των πειραμάτων της Ruakura GE", δήλωσε ο Browning.
«Γνωρίζοντας όμως, ότι αυτό θα ήταν μια ενόχληση για την AgResearch και τους εταίρους της στο εξωτερικό, η κυβέρνηση διέλυσε το Συμβούλιο Βιοηθικής της Νέας Ζηλανδίας πριν από δύο χρόνια, με πλήρη γνώση ότι τα θέματα καλής διαβίωσης των δυστυχισμένων ζώων είναι σαφώς προβλέψιμα στην έρευνα GE."
Το ανδρόγυνο μοντέλο – ο αποκρυφιστικός στόχος
Στην Καμπάλα, "Αδάμ" ο αρχέγονος ή αρχικός άνθρωπος λέγεται ότι είναι ανδρόγυνο. Με άλλα λόγια, σύμφωνα με την βίβλο, ο άνθρωπος δημιουργήθηκε χωρίς φύλο.
"Όλη η ιστορία θεωρείται από τις σχολές του εσωτερισμού ως η επιστροφή της ανθρωπότητας στην κατάσταση του Αδάμ-Kadmon. – Η τέλεια ανδρόγυνη κατάσταση"
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου