Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 !

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες είναι ένα άνευ προηγουμένου πραξικόπημα από το σύνολο του πολιτικού κατεστημένου εις βάρος των πολιτών.


Προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μην ενημερώσουν τον λαό για την νέα δανειακή...
σύμβαση(ο οποίος δεν γνωρίζει ούτε καν την πρώτη) και να την υπογράψουν χωρίς αυτός να ερωτηθεί για αυτό. 
Η πρώτη δανειακή σύμβαση είχε δυσμενέστατους όρους για την Ελλάδα και για τους Έλληνες πολίτες.Στην πρώτη δανειακή σύμβαση που δεν πέρασε από την βουλή ούτε καν για ενημέρωση των βουλευτών αλλά δεν έγινε γνωστή και.....
στον λαό υπήρχαν άρθρα που έκαναν λόγο για άνευ όρων παράδοση της εθνικής κυριαρχίας και παραίτηση της Ελλάδας από κάθε ασυλία. Μπορούμε να φανταστούμε από μόνοι μας τι μπορεί να περιέχει η νέα δανειακή σύμβαση με την οποία οι προδότες του Έθνους και των Ελλήνων πολιτών θέλουν να μας παραδώσουν σε κάποια δικτατορία της Ε.Ε. 


Εδώ παραθέτω την πρώτη δανειακή σύμβαση για να λάβουν γνώση οι συμπατριώτες μου http://aganaktismenoi-drama.gr/wp-content/uploads/2011/06/mnimonio.pdf. 


Με μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας όπως την βάφτισαν θέλουν να μας υποτάξουν ολοκληρωτικά σε ξένα συμφέροντα και να γίνουμε δούλοι στα μεγάλα συμφέροντα της Ε.Ε. Το μόνο που μας μένει είναι πριν την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης να ανατρέψουμε και αυτό το πολιτικό έκτρωμα που θα δημιουργηθεί που το βάφτισαν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Καλώ τους συμπατριώτες μου πριν να είναι αργά να αναλάβουν δράση στον δρόμο. 
Δεν θέλουν με τίποτε να αποφασίσουμε εμείς και να λάβουμε γνώση για την νέα δανειακή σύμβαση ακούγοντας πιο πριν τον υπεύθυνο τύπου της Ν.Δ. να λέει ότι δεν είναι σημαντική η νέα δανειακή σύμβαση αλλά το νέο μνημόνιο που θα υπογραφεί.Ψέμα μεγάλο κύριοι της αντιπολιτεύσεως.Απαιτούμε να μάθουμε το περιεχόμενο της δανειακής σύμβασης πριν αυτή υπογραφεί.


Nicolas Tz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου