Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ...


 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ….

            Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο από τότε που καταλάβανε κάποιοι ότι το στόμα τους βγάζει ήχους το ανοίγουνε ακόμα και όταν θέλουν  να κλάσουν…
Καθημερινά ακούμε όλων των ειδών τις ανοησίες χωρίς κανένας να κρίνετε και να αξιολογείτε, το ανοίγει λέει μια "παπαριά" και μετά  αρχίζει τα "δεν εννοούσα αυτό εννοούσα το...
άλλο. Νόμιζα πως θα είναι αλλιώς ,όχι έτσι ,αλλιώς μια απίστευτη άρνηση ευθυνών.
Δεχόμαστε μια απίστευτη επίθεση στο κεντρικό νευρικό μας σύστημα και στα εγκεφαλικά κύτταρα  μας. Αν τελικά καταφέρουμε και επιβιώσουμε της κρίσης θα πεθάνουμε από τις άχρηστες πληροφορίες που δεχόμαστε καθημερινά.
Ο καθένας διαφωνεί έτσι αυθαίρετα  χωρίς...
 να έχει αντιπρόταση μόνο και μόνο για να πει κάτι και όταν περάσει αυτό κρύβεται και όλοι φίλοι.
Που είναι εκείνος ο προδότης ο Σημίτης που έλεγε ότι είναι ευκαιρία να μπούμε στην ΟΝΕ ,όταν έλεγε ότι οι Έλληνες θα κάνουν μερικά χρόνια θυσίας και μετά θα βρεθούν στον "παράδεισο" …Το χρηματιστήριο θα φτάσει τις 9000 μονάδες.
Έλληνες από όλο τον πλανήτη χάσανε  τις οικονομίες  μιας ζωής και άπειρου μόχθου και ο ποντικός επειδή ξεστόμισε μια ανοησία έχασαν εκατομμύρια Έλληνες τους κόπους τους.

Αυτός εισπράττει τεράστια σύνταξη και κυκλοφορεί στο εξωτερικό εμφανιζόμενος σαν ΕΛΛΗΝΑΣ πρώην πρωθυπουργός αντί να είναι φυλακή σαν ο άνθρωπος που οδήγησε τους Έλληνες στην σφαγή.
Ούτε ένας Έλληνας δεν πόνεσε τις οικονομίες του να του κάνει μήνυση ; 
ούτε ένας δικαστής δεν είχε τα κότσια να ψάξει να δει γιατί ο τότε ποντικοπρωθυπουργός  είπε αυτά που είπε και τι ευθύνη έχει  για το έγκλημα , απαλλάσσεται λόγω βλακείας η μπαίνει μέσα  και δημεύεται η τεράστια περιουσία του για να πάει στα άπορα και στα ορφανά που άφησε πίσω η βλακεία αυτού του βλάκα ;
 
Κάθε βδομάδα έχουμε και κάτι για να μας κρατάει στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού ξύπνησε ο Γιωργάκης και επειδή έβρεχε και δεν  μπορούσε να πάει για τρέξιμο και ποδήλατο είπε μια "παπαριά"…  να γίνει δημοψήφισμα, "αναστάτωσε όλο τον κόσμο" και μετά όλα μέλι γάλα .

Ανοίγω να διαβάσω ειδήσεις και βλέπω στο έθνοςLine τον τίτλο Φέλντσταϊν: Σε ένα χρόνο εκτός ευρώ η Ελλάδα…ανοίγω να διαβάσω λοιπόν το άρθρο και τι διαβάζω
"Με εξαίρεση την έξοδο της Ελλάδας, δεν πιστεύω ότι θα καταρρεύσει η ευρωζώνη σύντομα", δήλωσε ο Φέλντσταϊν σε τηλεφωνική συνέντευξή του στο Bloomberg την Δευτέρα. "Η ελληνική υπόθεση είναι αδύνατη", πρόσθεσε.
Ο 72χρονος καθηγητής έχει χαρακτηριστεί ως ευρωσκεπτικιστής και έχει έρθει συχνά σε αντιπαράθεση με τον τέως πρόεδρο της ΕΚΤ Ζαν Κλοντ Τρισέ.
"χέσε ψηλά και αγνάντευε" που λένε και στο χωριό μου .
Φέλντσταϊν: Σε ένα χρόνο εκτός ευρώ η Ελλάδα
Ο 72χρονος τίποτας   που δεν τον γνωρίζουμε για κανένα έργο του και έχει χαρακτηριστεί  ως ευρωσκεπτικιστής και έχει έρθει συχνά σε αντιπαράθεση με τον τέως πρόεδρο της ΕΚΤ Ζαν Κλοντ Τρισέ.
είπε τηλεφωνικά  μια παπαριά και του χρόνου που μπορεί να μην ζει ψάξε να τον βρεις να του ζητήσεις τα ρέστα .

       Εδώ ο ποντικός ρε γυρνάει από εδώ και από κει και δεν βρέθηκε κάποιος να τον "τεντώσει"  για τα όσα δεινά έφερε στην χώρα.
Τέλος πάντων επειδή έχουμε κουραστεί με την φλυαρία σας κύριοι βουλευτές και λοιποί καραγκιόζηδες από σήμερα όποιος  ανοίγει το στόμα του και λέει  ότι του κατέβει στο κεφάλι επειδή θέλει να ανοίξει το στόμα του θα είναι υποψήφιος για γιαούρτωμα  και αλεύρωμα ,δίνουμε γραμμή να μην χρησιμοποιούμε αυγά γιατί αυτοί μπορεί να διεκδικήσουν "επίδομα τραυματία πολέμου" .

Υ.Γ   "ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ" εννοούσα εισιτήριο για τον αγώνα  !!!

ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ εννοούσα θα τρέχω και θα κάνω ποδήλατο σαν πρωθυπουργός  !!!
ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ… εννοούσα θα πίνω σαν τον δήμαρχο.

ΡΕ  ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΕΣΕΔΑΚΙΑ ΞΩΦΑΛΤΣΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου