Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΞΩΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ!


ΠΟΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩ; 

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ,   ΕΛΛΑΔΑΣ, ΙΤΑΛΙΑΣ, ΙΣΠΑΝΙΑΣ κ.λ.π.
Η Μέρκελ παίζει το πιο βρώμικο παιχνίδι σε βάρος της..........

Ευρώπης και κυρίως σε βάρος των χωρών της νότιας Ευρώπης, οι οποίες πλήττονται σε πρωτοφανή βαθμό από την οικονομική κρίση. Μετά την Ελλάδα, η Ιταλία και η Ισπανία έχουν μπει σε φαύλο κύκλο καταστροφής.
Η Γερμανία διά της Μέρκελ, εμποδίζει την κοπή νομίσματος από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ισχυριζόμενη ότι κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε μεγάλη ανοδο στον πληθωρισμό! 
Την ώρα που η Αμερική του Ομπάμα εδώ και πολύ καιρό έχει υιοθετήσει την λύση αυτή, κόβοντας και ρίχοντας στην αγορά δολάρια, χωρίς να έχει αυξηθεί ο πληθωρισμός των ΗΠΑ (διατηρείται γύρω στο 1,5%), η Μέρκελ έχει...τσιτώσει τα πόδια, τσακίζοντας την ευρωπαϊκή οικονομία των πιο αδύναμων χωρών.
Για να μπορέσει να ορθοποδήσει οικονομικά η Ευρώπη, χρειάζεται να κοπεί νόμισμα συνολικής αξίας 2,5-3 τρις ευρώ. 
Η Μέρκελ όμως παίζει με την ισορροπία και την επιβίωση της ευρωζώνης, στοχεύοντας αποκλειστικά  στην εξυπηρέτηση των δικών της  συμφερόντων! Στόχος της να καταστήσει αποικιοκρατική την Ελλάδα και ταυτόχρονα να βάλει πόδι (ή χέρι αν προτιμάτε) στην Ιταλία και Ισπανία.
Ζούμε πρωτοφανείς καταστάσεις και το θέμα είναι ποιος θα μπορέσει να σταματήσει την άθλια Μέρκελ και την Γερμανία από την επιδίωξή της να εγκαθιδρύσει την νεά ηγεμονία της Ευρώπη.
Το Δ' Ράϊχ είναι εδώ και πολύ επικίνδυνο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει καταστεί πιόνι στα χέρια της Γερμανίας και μαζί με το ευρώ καταδυναστεύει τις πιο αδύναμεw χώρες !
Για ποια Ευρώπη της δημοκρατίας και της ισοτιμίας των μελών της λοιπόν μπορούμε να μιλάμε;
Προκαλεί μάλιστα θυμηδία όταν ακούς και βλέπεις τους πολιτικούς μας ταγούς, να υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει πάση θυσία στο ευρώ! Σε ποια Ευρώπη; Μα η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει γίνει μαγαζάκι της Μέρκελ για να επιβάλει την νέα ηγεμονία και το φασισμό της, μέσω του οποίου σκοπεύει να κατακτήσει τις αδύναμες οικονομικά χώρες του νότου!



ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. ena minima pros stous ypef8inous tis selidas. exete skeftei pote na kanete mia kivotos mias kai oi onomasia tis selidas exei sxesei me auton.ego pantos ksero ena meros pou 8a mini otan er8ei autoi oi wra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή