Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ποιοί είναι οι δανειστές της ανθρωπότητας;Φορολογούνται πουθενά;

 Ολη η Ελλάδα χρωστάει. Το ίδιο και η υπόλοιπη ανθρωπότητα. 40 τρισεκατομμύρια χρωστάει η ανθρωπότητα αλλά σε κανένα ΜΜΕ δεν τίθεται το ερώτημα "Σε ποιούς χρωστάμε, ποιοί μας δανείζουν"αλλά και "απο ποιόν και πως φορολογούνται;".

Αυτά τα θεμελιώδη ερωτήματα δεν τίθενται απο κανέναν γιατί οι Διεθνείς Εβραίοι Τραπεζίτες έχουν καταφέρει να ελέγχουν όλα τα μεγάλα ΜΜΕ.....


Ένας κατάλογος απο τους κορυφαίους τραπεζίτες που ελέγχουν το χρήμα παγκόσμια έχει διαρρέυσει πριν απο χρόνια:


1. Rothschilds of London ·
2. Lazar Brothers of Paris
3. Israel Moses Seif of Italy
4. Warburg Bros of Hamburg
5. Lehman Brothers of New York
6. Kuhn Loeb of New York
7. Chase Manhattan of New York
8. Goldman Sachs of New York 

Όλοι τους εβραϊκής καταγωγής.

Όλοι αυτοί οι τραπεζίτες είναι εκτός φορολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η περιούσια τους και οι δανεισμοί που κάνουν δεν συμπεριλαμβάνονται σε κανένα ΑΕΠ, τα βάζουν και τα βγάζουν απο όποια χώρα θέλουν χωρίς να να τους ελέγχει κανείς. Για αυτούς δεν υπάρχει "πόθεν έσχες", το που βρήκαν δηλαδή τα χρήματα και αγοράζουν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου. Αν κάποιος απο εμάς κάνει αγορά έχει "ποθεν έσχες". Για αυτούς που δανείζουν σε χώρες δεν υπάρχει.

Η περιουσία των Ρόθτσιλντ υπολογιζόταν κατα το 1800 στο μισό πλούτο της Γης ενώ σήμερα στα 500 τρισεκατομμύρια δολάρια περίπου, περισσότερο δηλαδή απο το μισό πλούτο της Γης.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Νίκο Σταύρου τα έθνη-κράτη έχουν μετατραπεί σε αστυφύλακες των τραπεζιτών. "Η Ελλάδα δεν χρωστάει ούτε πεντάρα σε έθνη κράτη. Χρωστάει σε τραπεζίτες.." δήλωσε ο καθηγητής και έχει απόλυτο δίκιο. Ουδέποτε η Ελλάδα μετα την Επανάσταση του 1821 δεν χρωστούσε σε κράτη. Χρωστούσε κυρίως στους Ρόθτσιλντ. Διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας για τα δάνεια της Επανάστασης του 1821.
Ολες αυτές τις πληροφορίες οι Ρόθτσιλντ και οι υπόλοιποι τραπεζίτες τις κρύβουν απο το ευρύ κοινό μέσω του ελέγχουν των ΜΜΕ.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του καθηγητη Σταύρου.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου