Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: ΔΙΟΡΙΣΕ ΕΝΤΕΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΩΣ "ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ" ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ!


Εν μέσω κρίσης κι ενώ τα "βρωμόσκυλα" που "συγκυβερνούν" μας λένε να κάνουμε ΚΙ ΑΛΛΕΣ θυσίες για να σωθούμε, διορίζουν αβέρτα κομματόσκυλα στα νέα γραφεία τους, που χρυσοπληρώνει όπως πάντα το κορόιδο, δηλαδή ο ελληνικός λαός.....





Το θρασίμι που ακούει στο όνομα Άδωνις Γεωργιάδης και υβρίζει αισχρά τον λαουτζίκο λέγοντας πως "χάρη σ'εκείνον έχει να φάει" και ότι "αν δεν ψήφιζε το Μνημόνιο οι γυναίκες θα γίνονταν πόρνες", τι λέτε να έκανε;
ΔΙΟΡΙΣΕ ΟΧΙ ΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΔΥΟ, ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΚΑ ΑΤΟΜΑ "ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ"!

Αδιάψευστος μάρτυρας το διπλανό ΦΕΚ, όπου βλέπετε τους "μετακλητούς", "αποσπασμένους", "συμβούλους" κλπ υπαλλήλους - μέλη κομματικών στρατών!

Όταν εμείς γράφουμε εδώ και καιρό πως Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ των απατεώνων του Λάος είναι να φάνε κι αυτοί κάτι, μας βρίζουν κάποιοι "υπερπατριώτες"!

Όταν εμείς αποκαλύπταμε πως ο βρωμιάρης τηλεπλασιέ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ, μας βγάζανε...τρελούς!

Ε, λοιπόν ΚΟΡΟΙΔΑ: ΣΚΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ!

Υ.Γ. Αυτή είναι η "ρήξη και ανατροπή" που σας υποσχέθηκαν, όσοι ακόμα τους πιστεύετε: Διορισμοί ημετέρων, γιατί δεν είναι σωστό να τρώνε μόνοι οι "πράσινοι" και "γαλάζιοι"! Πρέπει να φάνε και οι "υπερπατριώτες"! Τσάμπα ξερογλείφουν τους βουλευτάδες και βρίζουν όσους τολμάνε να πουν την αλήθεια;

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΟΠΡΙΤΑΡΟΙ!

1 σχόλιο:

  1. Προφανώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν γνωρίζει τι είναι νόμιμο και τι ηθικό και τι λογικό. Η συμπεριφορά του, απο όσο μπορώ να καταλάβω με την στοιχειώδη ευφυία μου, είναι χαρακτηριστικό δείγμα ισοπεδοτικής συμπεριφοράς. Είναι ανήθικο το να έχουμε τόσους χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους (διορισμένους κομματικά) σε διάφορους τομείς του δημοσίου, αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να απολύσουμε τους πάντες. Είναι νόμιμο να διορίζει ο κάθε υπουργός / υφυπουργός τους συνεργάτες του λόγο του ότι μόνος ένας άνθρωπος δεν μπορεί να διαχειριστεί τα πάντα (ή τουλάχιστον σε αποδεκτό χρόνο, τι να το κάνω αν πέρνει 10 χρόνια για να λυθεί ένα απο τα θέματα) είναι όμως ταυτόχρονα και λογικό ο κάθε υπουργός / υφυπουργός να τοποθετεί άτομα που έχουν μια κοινή ιδεολογία και σκέψη μαζί του ώστε να μπορεί να συνεργαστεί παραγωγικά. Νομίζω ο κ. Δημήτρης θα πρέπει να ξεχωρίσει στο μυαλό του τις έννοιες αυτές (λογική, ηθικό, νόμιμο).Ποια είναι ακριβώς η παρανομία σε αυτό ? Βάσει των άρθρων 55 και 56 του Π.Δ. 63/2005 «Κωδικοποίηση της νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα κυβερνητικά όργανα» (ΦΕΚ Α΄ 98) και κάποιων άλλων να μην τα αναφέρω τώρα, ο κ. Γεωργιάδης δικαιούται (Όχι επειδή το επέβαλλε ο ίδιος) βάση νόμου να στελεχώσει το γραφείο του με τα συγκεκριμένα άτομα. Αν ο κ. Γεωργιάδης διόριζε περισσότερα άτομα απο αυτά που αναφέρει η εφημερίδα της κυβερνήσεως, τότε και μόνο τότε, θα διόριζε παράνομα.
    Επίσης πως είναι δυνατόν να γίνει διαγωνισμός σε μια τέτοια πρόσληψη ? Δηλαδή ή εγώ είμαι παρανοϊκός η κάτι δεν κολάει σωστά στα λεγόμενα αυτά του κ. Δημήτρη, είναι δηλαδή λογικό ο σύμβουλος ενός επιχ/τια, του πρωθυπουργού, το team ενός δημ/γου να είναι επιλεγμένοι βάση ενός διαγωνισμού? Η να επιβληθούν απο τρίτους? Αν δηλαδή ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος για παράδειγμα προκήρυσσε αντιστοίχως διαγωνισμό για τις θέσεις των συμβούλων του και έκανε αίτηση η κ. Αλέκα Παπαρήγα και επιλεγόταν θα έπρεπε να είχαμε αντίστοιχες αριστερές επιρροές στην Οικονομική πολιτική ? Είμαι δηλαδή τόσο παράλογος που γελάω και μόνο στην σκέψη της κ. Αλέκας Παπαρήγα ώς σύμβουλο του Ε. Βενιζέλου ή του Α. Σαμαρά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή