Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

H δική σου γυναίκα τι τσάντα έχει Νίκο Χατζηνικολάου;


Οι "μεγαλοδημοσιογράφοι", το ίδιο αν όχι περισσότερο ένοχοι για την οικονομική τραγωδία της Ελλάδας,

 αφού ήταν τα δύο προηγούμενα χρόνια, φανατικοί υπέρμαχοι του μνημονίου και του ΓΑΠ (ξεχάσατε κιόλας;), προσπαθούν συνεχώς να μεταφέρουν την καυτή πατάτα στους πολιτικούς.

 Λαϊκίζουν σε έσχατο βαθμό, για να μην πέφτουν οι προβολείς στη δική τους υπερπολυτελέσταστη.... ζωή. Δακτυλοδεικτούν βουλευτές, ποιοί; Δημοσιογράφοι που έχουν εκατονταπλάσια περιουσία και χιλιαπλάσια λεφτά από τους βουλευτές! 
Ο πολυσχιδής Χατζηνικολάου λοιπόν, παρουσιαστής, δημοσιογράφος, εκδότης, επιχειρηματίας, επενδυτής, ραδιοφωνατζής, κι άλλες χίλιες ιδιότητες,  που έκανε δικό του blog, για να "χτυπήσει" την μπλογκόσαφαιρα, ανέβασε ένα...
"πιασάρικο" θέμα, με τη γνωστή παρλαπίπα, για "επίδειξη πλούτου την ώρα που λαός στενάζει..." κι άλλες τέτοιες πίπες.
Λες κι εμείς που στενάζουμε, παρηγοριόμαστε επειδή το διαπιστώνει ο Άρχοντας του Σούσι, του τένις και της πολυτελέστατης διαβίωσης, Χατζηνικολάου !!! Γελοίος λαϊκισμός, που προσπαθεί να καλοπιάσει την κοινή γνώμη.

Κατηγορεί λοιπόν ο Χατζηνικολάου, τις βουλευτίνες επειδή έστειλε τον φωτογράφο του, να φωτογραφίσει στα έδρανα τις Βουλής, τις τσάντες. Και διαπίστωσε ο αρχιλαϊκιστής, ότι είναι τσάντες των 1.000 ευρώ.
Λες και εμείς, απαιτούμε από τις βουλευτίνες να πηγαίνουν στη Βουλή με τσάντα από τους μαύρους στην Ερμού.

Και ποιός τα λέει αυτά;
Ο άνθρωπος που έχει ακίνητο αξίας εκατομμυρίων ευρώ ή αν θέλετε πιό αναλυτικά (από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ):
"σπίτι 700 τετραγωνικών και τεσσάρων επιπέδων σε οικόπεδο ενός στρέμματος στην Πολιτεία, με φοβερή θέα, ασανσέρ για την Πόρσε, τελεφερίκ για τους καλεσμένους, δύο πισίνες, και τιμή κατασκευής 2,5 εκ. ευρώ".

Ο άνθρωπος που όλη η ζωή του είναι τένις στο ΕΚΑΛΗ CLUB και χαβιάρι.

ΜΥΚΟΝΟΣ: Στην παρέα του Πέτρου Κωστόπουλου βρέθηκε και ο Νίκος Χατζηνικολάου με την σύζυγό του Κρίστυ Τσολακάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου