Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Η Παράσταση «Οι κακοί ΔΝΤδες και ο Γιώργαρος ο 3ος Παπατζής».

Πρωταγωνιστούν: Ο Γιώργος Παπανδρέου  ο 3ος Ο επονομαζόμενος Ο Μακρύτερος.



Συμπρωταγωνιστούν: Οι τρεις κακοί της Τρόϊκα  (τα τρία κακά της μοίρας)


Συμμετέχουν: Ο Γιώργος Πεταλωτής (Θεός φυλάξει), οι δημοσιογράφοι των καναλιών MEGASKY (Μάνα μου σώσε με) κλπ.................


Guest Star: Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου (Μην τον είδατε;).
Περίληψη προηγουμένου: Το μεσημέρι υπογράφεται χωρίς αντιρρήσεις το ξεπούλημα της χώρας από τους Τροϊκανούς και τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Η συμφωνία προφανώς είναι σε γνώσει του Πρωθυπουργού κ. Παπανδρέου, χωρίς να προβληθεί καμιά αντίσταση στις ορέξεις των Τροϊκανών.
Υπόθεση: Ο καλός Γιώργος Παπανδρέου για ξεκάρφωμα απέναντι στον Ελληνικό Λαό (γιατί είναι πολύ χοντρό ο Λαός να φάει εύκολα την υπογραφή για το ξεπούλημα όλης της χώρας), με δηλώσεις του, με καθυστέρηση, (για καλύτερες πρόβες και πιο πετυχημένα σκηνικά και κουστούμια) καταγγέλλει μετά βδελυγμίας του τρεις κακούς της Τρόϊκας  τους στέλνει εις το πυρ το εξώτερο και δηλώνει με σαφήνεια ότι εντολές παίρνει ΜΟΝΟΝ από τον Ελληνικό Λαό (εξ ου και τα πολλαπλά δημοψηφίσματα που κάνει συνεχώς για το κάθε τι για να μάθει την γνώμη του Λαού, την οποία σέβεται μετά μανίας).
Οι αντικειμενικοί και μαχητικοί δημοσιογράφοι των MEGASKYαμέσως καταγγέλλουν τους Τροϊκανούς και επιφημούν τον Γιώργαρο τον 3ο για την τόλμη του να επιτεθεί κατά των εχθρών της χώρας και να τους δώσει ένα μάθημα Εθνικής Ανεξαρτησίας.
Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος σχίζει το καλτσόν του σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Γίνεται πανικός οι Τροϊκανοί γονατιστοί εκλιπαρούν συγχώρεση για το λάθος τους αλλά ο Γιωργάκης ο 3ος τους κοιτάει από ψηλά με αυστηρότητα και δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του.
Και βγάζει η Κομισσιόν την παρακάτω ανακοίνωση και μας χαλά την παράσταση που τόσο ωραία στήσαμε:

Αδειάζει την Κυβέρνηση η Κομισιόν...

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Σε ανακοίνωσή της η Κομισιόν, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής της ΕΤ3 από τις Βρυξέλες, τονίζει ότι σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις των αντιπροσώπων της Τρόικας "κανένα θέμα δεν υπάρχει για την Κομισιόν διότι οι δηλώσεις στη χθεσινή συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε από τους αντιπροσώπους της ήταν εν γνώσει του Υπουργού Οικονομικών....ο οποίος γνώριζε το περιεχόμενο της συνέντευξης "

Κωμωδία ή Δράμα η υπόθεση έχει ψωμί, που λέει και ο Σαββόπουλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου