Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Και Ψεύτης και Προδότης και πρωθυπουργός...?! ΔιΝεΤου!!!

Δυστυχώς μιλάμε για την Ελλάδα μας...

Το ψέμα του "λεφτά υπάρχουν" του χάρισε την πρωθυπουργία...
το έγκλημα των ομολόγων του άνοιξε το δρόμο για τη χρεωκοπία  που χρειαζόταν για να στείλει τη χώρα στο ΔΝΤ... όπως το σχεδίαζε... (κατα τον Στρος Καν...)

Κι ενώ κατά συρροή έλεγε πως με τίποτε δεν θα επέλεγε το ΔΝΤ (σε μια εποχή που σημειωτέον κανένας Έλληνας δεν ήξερε τι είναι αυτό...) έκανε ακριβώς αυτό...

Η Δικαιοσύνη αναρωτιέμαι δεν μπορεί να κάνει τίποτε για τα ψέματα?
Κι αν δε φτάνουν τα ψέματα για να ελέγξει και να επιβάλει την αλήθεια και τη διαφάνεια...
μήπως η δήλωση του Στρος Καν πως ο πρωθυπουργός τον πλησίασε για να βάλει τη χώρα στο ΔΝΤ από το 2009 (!!!) - όταν με κανένα τρόπο το ΔΝΤ δεν μπορούσε να επέμβει στη χώρα- αποτελεί σημαντική αιτία για να ελέγξει την πιθανότητα δόλου και προδοσίας μιας ολόκληρης χώρας με στόχο κάποια "προμήθεια" από την υποθήκευση της χώρας?.... (Προμήθεια που μπορεί κάλλιστα να μετρά  μερικά δις... )

Όμως η προδοσία δε σταματά εδώ...

Υποκρινόμενος πως "όλα βαίνουν καλώς" επισκέφθηκε και την ακριτική και δεινοπαθούσα από το τουρκικό προξενείο Θράκη μας για να σκάψει λίγο ακόμη το λάκκο των Ελλήνων. Όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Παναγιώτης Τραϊανού:
Ο προδότης Πρωθυπουργός έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο αθλιότητας. Εν μέσω μιας τεράστιας οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, την οποία προκάλεσε ο ίδιος και που μαστίζει αυτήν τη στιγμή την Ελλάδα, συνεχίζει και δημιουργεί προβλήματα εις βάρος της. Μιλάμε για κανονικό ανθέλληνα γενίτσαρο, που όμοιό του δεν βρίσκεις τους τελευταίους αιώνες. Τελευταίο επίτευγμά του ήταν η άνευ λόγου και αιτίας επίσκεψή του στη Θράκη, για να "υποσχεθεί" τους "Τούρκους" της Θράκης δικαιώματα εθνικής μειονότητας. Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας "αναγνώρισε" με την αθλιότητά του ως επίσημη γλώσσα του ελληνικού κράτους και την τουρκική. Αυτό, το οποίο δεν έκανε ποτέ κανένας Έλληνας Πρωθυπουργός και δεν διεκδίκησε ποτέ ούτε η ίδια η Άγκυρα, το έκανε ο "large" Παπανδρέου …Το κουτορνίθι της Μαργαρίτας. Αυτό είναι πέρα για πέρα αντισυνταγματικό και εννοείται ότι μπορεί να προσβληθεί στα ανώτατα δικαστήρια.
Το μόνο καλό, που έκανε ο Πρωθυπουργός στη Θράκη, ήταν η αποκάλυψη της πραγματικότητας, η οποία μέχρι τώρα κρυβόταν πολύ καλά. Με τις Καλλικρατικές Περιφερειακές Εκλογές αποδείχθηκε ότι στη Θράκη τα πράγματα δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν οι προδότες, οι ΜΚΟ και βέβαια το Προξενείο της Τουρκίας. "Μετρήθηκαν" οι "Τούρκοι" και δυστυχώς γι’ αυτούς και τους προστάτες τους βρέθηκαν ελάχιστοι. Τίποτε δεν αντιπροσωπεύουν. Το ασαφές, το οποίο μέχρι τώρα τους επέτρεπε να οικειοποιούνται τη θρησκευτική μειονότητα στο σύνολό της, αυτήν τη στιγμή δεν υφίσταται. Στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές διαχωρίστηκαν οι μουσουλμάνοι Έλληνες της "Συνθήκης της Λοζάννης" από τους μουσουλμάνους "Τούρκους" της "Συνθήκης του Παρά" τύπου Ντεντέ. Για άλλη μια φορά το δίκιο και η αλήθεια διέλυσαν τους φόβους της άγνοιας και των πρακτορικών μεθοδεύσεων. Ελάχιστοι είναι οι "Τούρκοι" και οι ελληνικές υποχωρήσεις απλά δεν έχουν "υποκείμενο" για να τις εκμεταλλευτεί.

Τρίζουν τα ιερά κόκκαλα των προγόνων μας με όσα ετούτος καμώνεται...

Όπως αναφέρει και σχετικό άρθρο
Ολέθριο το σφάλμα του Πρωθυπουργού στη Θράκη, ο οποίος από την πλέον ευαίσθητη περιοχή της χώρας, εξήγγειλε κατά την επίσκεψή του στο ακριτικό Δημάριο της Ξάνθης, ότι οι προφορικές εξετάσεις των οδηγών θα γίνονται πλέον και στην Τουρκική γλώσσα, ενώ και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) θα προσληφθούν υπάλληλοι που θα γνωρίζουν Τουρκικά!!! Κρατικές δηλαδή υπηρεσίες, μέσα στο ελληνικό έδαφος, θα συναλλάσσονται με τους Έλληνες πολίτες στην τουρκική γλώσσα και όχι στην επίσημη μέχρι τώρα ελληνική, αλλάζοντας δεδομένα και ισορροπίες, προσφέροντας γόνιμο έδαφος στην προπαγάνδα του Προξενείου και της Άγκυρας! …»
Για πρώτη φορά επίσης, εξαγγέλλεται ότι κρατικές εξετάσεις, όπως είναι οι εξετάσεις οδήγησης, δεν θα γίνονται στα Ελληνικά, αλλά και στα Τουρκικά, που σημαίνει ότι παραβιάζεται η μοναδικότητα της Ελληνικής γλώσσας, όταν αυτή έχει να κάνει με Έλληνες πολίτες και αναγνωρίζεται έτσι και η Τουρκική σαν κρατική γλώσσα συναλλαγών, δηλαδή σαν ντε φάκτο επίσημη κρατική γλώσσα, παράλληλα με την Ελληνική!
Το χειρότερο είναι, πως ο Πρωθυπουργός πήγε σε Πομακοχώρι, όχι σε “τουρκοχώρι” και αντί να μιλήσει στους Πομάκους, τους ακραιφνείς ορεσίβιους Έλληνες της Ροδόπης για την Πομακική διάλεκτο, εκείνος τους μίλησε για την ξένη προς εκείνους Τουρκική γλώσσα!!!
Την ώρα που οι Πομάκοι καταπιέζονται και τρομοκρατούνται από τους ανθρώπους της Άγκυρας, ο Έλληνας Πρωθυπουργός πήγε πάνω στα Πομακοχώρια, κρατώντας όχι την “ελληνική σημαία”, αλλά την “τουρκική”! Μιλώντας όχι για “Ελλάδα”, αλλά για “Τουρκία”!
Σαν να λέει σε Έλληνες πολίτες, απογόνους των θρυλικών Αγριάνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, “μάθετε Τουρκικά και εμείς εδώ είμαστε, θα διορίζουμε τουρκόγλωσσους να σας καταλαβαίνουν και να σας εξυπηρετούν”… (...)
Αντί να τους ενθαρρύνει να μάθουν Ελληνικά, αντί να ζεστάνει τις καρδιές τους πως είναι Έλληνες, αντί να ζητήσει συγνώμη για τον παραμελισμό των Πομάκων, αντί να ανακοινώσει πως στα σχολεία θα μπει η Πομακική διάλεκτος και θα βγει η αυθαίρετη και ξενική Τουρκική γλώσσα, εκείνος ενθάρρυνε, έσπρωξε όλη την Θράκη να μάθει Τουρκικά, μια και αυτά πλέον θα αναγνωρίζονται σε ΚΕΠ και εξετάσεις οδήγησης για αρχή… (πηγή)

Αναρωτιέμαι για πόσο ακόμη θα ανέχεται η χώρα και οι Έλληνες αυτό τον άνθρωπο...
για πόσο ακόμη θα χαμογελά ως "πρωθυπουργός ΔΝΤ"...
πότε θα του πούμε Δι.Νε.Του!!!

Πότε θα ζητήσουμε την αποκατάσταση της Ελεύθερης Αληθινά Δημοκρατικής Ελλάδας!

(διαβάστε και την αναλυτική τοποθέτηση του Π. Τραϊανού "ΠΡΟΔΟΤΗΣ... και με αποδείξεις πλέον ο Παπανδρέου. - Τον «κάρφωσε» ο Στρος Καν.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου