Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

850 ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ.


850 ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ,που εκτιμάται ότι αντιστοιχούν περίπου σε 250.000 ευρώ για καθένα.

-Η λεξη ντροπη δεν φτανει να περιγραψει την γελοιοτητα τους.
-Ζητουν να παρουν αναδρομικες αυξησεις την στιγμη που η χωρα
παει απο το ενα χαος στο επομενο,κατεθεσαν αιτησεις
στα δικαστηρια απαιτωντας να λαβουν αυτες τις αυξησεις
με βαση προηγουμενη περιπτωση δικαστων οι οποιοι πηραν
αναδρομικα αυξησεις πριν μερικα χρονια.
Λοιπον την ωρα που εχουν κοπει ακομη και συνταξεις χαμηλοσυνταξιουχων,την ωρα που οι ανεργοι εχουν ξεπερασει επισημα τις 700 χιλιαδες,και αυτο ειναι πλασματικο σαν.....
νουμερο.
Τα νουμερα που επι δεκαετιες πλουτισαν απο τους υψηλοτατους μισθους τους και ψηφιζαν οτιδηποτε τους εφερναν χωρις καν να το διαβασουν......
Τωρα ζητουν αναδρομικα τις αυξησεις που υποτιθεται οτι δικαιουνται βασει των νομων που οι ιδιοι ψηφιζαν παντα υπερ των συμφεροντων τους.
-Θυμίζουμε ότι αν δικαιωθεί έστω και ένας συνταξιούχος βουλευτής που προσέφυγε στη Δικαιοσύνη
ανοίγει ο δρόμος για να διεκδικήσουν αυξήσεις εκτός από τους συνταξιούχους, και όσοι εν ενεργεία βουλευτές το επιθυμούν.
-Όπως αποκάλυψε η Αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, – κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής – περίπου 850 συνταξιούχοι βουλευτές επιμένουν να ζητούν να λάβουν αναδρομικά αυξήσεις, επί το πλείστον στη βάση της αντίστοιχης ρύθμισης που έχει γίνει για τους δικαστές (περίοδος 2003 – 2007), κι είναι θέμα χρόνου να βγει η τελική δικαστική απόφαση.
-Tα αναδρομικά αυτά, που εκτιμάται ότι αντιστοιχούν περίπου σε 250.000 ευρώ για καθένα από τους πρώην βουλευτές, διεκδικούν τρεις κατηγορίες συνταξιούχων βουλευτών:

{αναδημοσιευση}

http://wwwtrito-mati.blogspot.com/2011/05/850.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου