Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

Τη μυστική συμφωνία Παπανδρέου - Στρος Καν αποκάλυψε ο Λαζόπουλος


Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το "κομμένο" απόσπασμα της συνέντευξης στο οποίο ο επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν αναφέρει στο γαλλικό κανάλι "kanal +" ότι υπήρξε υπόγεια συνεννόηση με την ελληνική κυβέρνηση για την έλευση του ΔΝΤ στη χώρα μας.

Το επίμαχο βίντεο μεταδόθηκε στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου "Αλ Τσαντίρι Νιουζ"


"Όταν λέω υπερβάλλοντας ότι όταν ήρθε το ΔΝΤ (σ.σ.: στην Ελλάδα) κλείσαμε το θέμα σε 15 ημέρες. Το κλείσαμε σε 15 ημέρες διότι δουλέψαμε επί μήνες πριν με τις ελληνικές αρχές και το κάναμε υπόγεια. Γιατί αυτό; Γιατί οι ελληνικές αρχές επιθυμούσαν την παρέμβαση του ΔΝΤ, αν και ο Παπανδρέου για πολιτικούς λόγους δεν το έλεγε στο λαό. Αλλά από την αρχή με είχε πάρει πολλές φορές τηλέφωνο" είπε ο Στρος Καν.

Σε ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννης Μιχελάκης, τονίζει πως "αποκαλύπτεται ότι μαζί με τον κ. Παπανδρέου δούλεψαν για πολλούς μήνες, ότι το έκαναν υπόγεια και ότι είχαν συστηματική επικοινωνία για το θέμα αυτό. Και όλα αυτά γιατί όπως λέει ο κ. Στρος Καν, ο κ. Παπανδρέου ήθελε να κρύψει από το λαό τις μεθοδεύσεις του για την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ".

Ο κ. Μιχελάκης ζητά από την κυβέρνηση να απαντήσει χωρίς υπεκφυγές καθώς όπως λέει "ο λαός πρέπει να μάθει τί κρύβεται πίσω από την απόφαση εκείνη. Την ώρα που ο κ. Παπανδρέου έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προσφύγουμε στο ΔΝΤ μυστικά και υπόγεια σχεδίαζαν το ακριβώς αντίθετο εξαπατώντας τον ελληνικό λαό".

Δείτε το βίντεο


Λαζόπουλος για Στρος Καν - Παπανδρέου by fotnak

http://www.on-news.gr/2011/05/blog-post_1753.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου