Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! Σε άλλες εποχές θα περνούσε από ΓΟΥΔΙ!




Ξεχειλίζει η οργή των πολιτών μετά την αποκάλυψη του Στρος Σκαν ότι ο Παπανδρέου αποφάσισε την προσφυγή  της χώρας στο ΔΝΤ υπογείως, σε κοινή συνεργασία, αποκρύβοντάς το σκόπιμα από τον ελληνικό λαό, πολύ καιρό πριν επισημοποιηθεί ο εναγκαλισμός της Ελλάδος με το ΔΝΤ.
Πρόκειται για «εθνική προδοσία» όπως  την χαρακτήρισε ο βουλευτής της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος από το EXTRA 3  
Ο Παπανδρέου αποφάσισε τον… ενταφιασμό της χώρας και εν γνώσει του εξαπατούσε τους Έλληνες με το «λεφτά υπάρχουν» αλλά και με... συνεντεύξεις του στις οποίες αποκήρυσσε την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ, κατηγορώντας το για αναποτελεσματικότητα και κοινωνικά επικίνδυνη πολιτική!!!
Ο Παπανδρέου, γνώριζε πριν ακόμη εκλεγεί Πρωθυπουργός τη δυσχερή οικονομική κατάσταση της χώρας αλλά ενσυνείδητα οδήγησε την Ελλάδα στις δαγκάνες του ΔΝΤ μετά από προσωπική του απόφαση, χωρίς να ζητήσει τη βοήθεια της Ευρώπης! Άφησε σκοπίμως να περάσουν 6 μήνες χωρίς να πάρει κανένα μέτρο θωράκισης της ελληνικής οικονομίας, δεν πήρε δάνειο όσο ακόμη ήταν νωρίς,  με τα spreadsνα βρίσκονται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα και με επιτόκιο ελκυστικότερο παρά ποτέ.
Ο Παπανδρέου δολίως  διέσυρε την Ελλάδα στην Ευρώπη χαρακτηρίζοντάς την διεφθαρμένη χώρα, μιλώντας για «τιτανικό».
Έσυρε την πατρίδα στο Μνημόνιο, και έκανε νόμο του κράτους τη δανειακή σύμβαση  παραβιάζοντας το Σύνταγμα! Ενυποθήκευσε τη δημόσια  περιουσία της, δίνοντας το δικαίωμα στους δανειστές να πάρουν τα ακίνητα της χώρας, ακόμη και την Ακρόπολη!  Σήμερα, διά νόμου οποιαδήποτε εκποίηση-αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας θα πηγαίνει αυτόματα υπέρ των δανειστών και μόνον!!!
Μετά την αποκάλυψη των Wikileaks  για τις συμφωνίες Παπανδρέου-Ερντογάν, αποδεικνύεται  η προδοσία του Πρωθυπουργού και στα εθνικά  θέματα. Ο Παπανδρέου είχε πει στον Τούρκο  «… εάν το ενδιαφέρον της Τουρκίας είναι να αποκτήσει πρόσβαση στα διεθνή ύδατα, στον εναέριο χώρο, στην υφαλοκρηπίδα και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, αυτά τα θέματα μπορούν να λυθούν….» !!!

Εάν όλα αυτά συνέβαιναν σε άλλες εποχές, τότε θα ζούσαμε στιγμές σαν το ΓΟΥΔΙ είτε του 1909 είτε του 1922! 
Ζούμε όμως στο 2011 και ο Παπανδρέου παραμένει Πρωθυπουργός και ο λαός…κάθεται και τον βλέπει!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου