Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Υπερ της Παγκόσμιας Κυβέρνησης ο Εβραίος εμπνευστής των Αγανακτησμένων


Σ.Α:Κάποιοι θα πούν οτι δεν μπορεί να είναι και αυτό το "κίνημα" χειραγωγημένο απο τους Εβραίους Παγκοσμιοποιητές...Οτι είναι υπερβολικό. Όμως τα στοιχεία δεν αφήνουν περιθώριο αμφισβήτησης.


Ο 93χρονος Εβραίος εκ Γερμανίας  Stéphane Hessel είναι ο εκδότης του βιβλίου «Ιndignez-vous!»(=Αγανακτήστε) το οποίο πουλάει εκατοντάδες χιαλιάδες αντίτυπα και αποτέλεσε τη "σπίθα" για τα κινήματα των απανταχού "Αγανακτησμένων".
Ο στόχος...

Που στοχεύει όμως ο 93χρονος «επαναστάτης»; Προς ποια κατεύθυνση επιδιώκει να σπρώξει τη Νέα Γενιά και ποια σκοτεινά συμφέροντα εξυπηρετεί;

Η εκδότρια του «Ιndignez-vous!» Σιλβί Κροσμάν, πρώην δημοσιογράφος του «Μonde», είπε τα εξής, αναφερόμενη στην τεράστια επιτυχία που είχε η έκδοση: «Δεν το περιμέναμε με τίποτε. Έχουμε συνηθίσει σε ένα τιράζ λίγων εκατοντάδων και τώρα ξαφνικά πουλάμε εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα. Μόλις βάλαμε μπροστά τη δεύτερη έκδοση, άλλες 200.000 βιβλία». Και εξηγεί: «Βλέπω το βιβλίο ως μια νέα,επικαιροποιημένη, εκδοχή της έκκλησης για αντίσταση που απηύθυνε ο Ντε Γκωλστην ιστορική ομιλία του από το Λονδίνοτον Ιούνιο του1940».
Το βιβλίο του διαβάζεται σαν διάλογος μεταξύ του ιδίου και του δημοσιογράφου Ζιλ Βαντερπόοτεν. Ο τίτλος του “Αγανακτήστε” είναι και το κεντρικό μήνυμα του 93χρονου: ο Στεφάν Εσέλ καλεί τους νέους να δραστηριοποιηθούν, να βγουν από την απάθεια, να ενωθούν και να διαμαρτυρηθούν για τα κακώς κείμενα που βλέπουν γύρω τους και, όπου μπορούν, στον άμεσο περίγυρό τους, να δημιουργήσουν και κάτι καινούριο. “Πολιτικοί, οικονομικοί ηγέτες και διαχειριστές, πειθαρχήστε! Εγκαταλείψτε τα εθνικά σύνορα και δρομολογήστε μια παγκόσμια στρατηγική, για παράδειγμα στο πλαίσιο ενός συμβουλίου των ΗΕ για την οικονομική και κοινωνική ασφάλεια“, γράφει ο Εσέλ τονίζοντας ότι αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει ως προπομπός μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, περισσότερο ακόμη και μετά το τέλος του πολέμου το 1945, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις μεγάλες προκήσεις της παγκόσμιας δικαιοσύνης, της δικαιοσύνης στην οικονομία, και της προστασίας του πλανήτη μας. Ειδικά σε αυτό το πεδίο μπορείς να δραστηριποιηθείς πλέον μόνον ως παγκόσμια οργάνωση“.

Πρωταγωνιστικός ο ρόλος του ΟΗΕ

Για τον Στεφάν Εσέλ μόνον τα ΗΕ είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος: τη βία, την περιβαλλοντική καταστροφή, την κατάπτωση των ηθών, το οικονομείν που δεν σέβεται τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό θεωρεί αναγκαία την ίδρυση μίας περιβαλλοντικής οργάνωσης στο πλαίσιο του ΟΗΕ, στην οποία θα πρέπει να υπαχθούν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, το ΔΝΤ και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. “Η υπερεκμετάλλευση του πλανήτη μπορεί να σταματήσει εάν το θέλουν πραγματικά όλοι“:
Όλα εξαρτώνται από το εάν οι ισχυρότερες χώρες θέλουν πράγματι να αξιοποιήσουν το όπλο που λέγεται ΟΗΕ. Το άρθρο 71 αναφέρεται σε μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) οι οποίες έχουν γνωρίσει πρωτοφανή ανάπτυξη τα τελευταία 30 χρόνια. Ή τα κράτη θα γίνουν πιο έξυπνα από ότι είναι σήμερα, θα συνεργαστούν επιτέλους και θα αξιοποιήσουν τον ΟΗΕ όπως πρέπει ή εάν δεν το κάνουν, θα μπορούσαν να ενταθούν οι πιέσεις από τις μη κυβερνητικές οργανώσεις προκειμένου να αναγκαστούν οι χώρες – μέλη να αντιδράσουν“.

Σ.Α: Συνδυάστε τώρα τα παραπάνω με τα στοιχεία απο το "Money Masters" στο οποίο ντοκυμαντέρ αναφέρετε οτι ο ΟΗΕ δημιουργήθηκε απο τους Διεθνείς Εβραίους Τραπεζίτες με σκοπό να οδηγηθεί η ανθρωπότητα σε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Ο Εβραίος Hessel καλεί τους ηγέτες να αφήσουν τα εθνικά σύνορα. Και αυτοί γιατί να μην το κάνουν όταν οι περισσότεροι απο αυτούς είναι Εβραίοι στην καταγωγή;

Εδω μιλάμε για στημένο σχέδιο που θα οδηγήσει σε μια Δίκαιη Παγκόσμια Κυβέρνηση που οι διοικούντες θα είναι στην πλειοψηφία τους Εβραίοι ή κρυπτο-Εβραίοι....

Με πηγές απο wikipedia και http://citypress-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου