Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

EΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BUILDERBERG: ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘYΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕΣΩ ΠΟΛΕΜΩΝ ΤΩΡΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)


    EΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BUILDERBERG: ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘYΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕΣΩ ΠΟΛΕΜΩΝ ΤΩΡΑ!
  •  ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΠΟΛΕΜΩΝ
  •  ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο BILL GATES
  • NΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

 Ανώνυμη πηγή του Jim Tucker υψηλού επιπέδου μέσα στην builderberg,  εκμυστηρεύτηκε οτι η συνέχεια
των πολεμικών αναμετρήσεων στην Μέση ανατολή είναι στην κορυφή της ατζέντας των Ελίτ.
Μιλώντας στον Άλεξ Τζόουνς εχτές, ο πολέμιος για πολλά χρόνια της builderberg ανέφερε οτι  η Ελίτ πιστεύει ότι στην γη υπάρχει υπερπληθυσμός και ο πόλεμος αποτελεί μια ουσιαστική λύση σε αυτό (να μειωθεί ο πληθυσμός).

"Έχουν ενοποιηθεί και επικεντρωθεί στο σχέδιο του πολέμου" είπε ο Τάκερ, αναφέροντας την πηγή του μέσα στην builderberg. "Αποτιμούν την ανθρωπότητα ως υπερπληθυσμική, πρέπει να μειώσουν τον πληθυσμό και ένας τρόπος είναι με τους πολέμους. Το αναφέρουν συνεχώς κατά την διάρκεια της ημέρας"


Η Ελίτ είναι φοβερά εκνευρισμένη με τους διαδηλωτές που έχουν μαζευτεί έξω από το ξενοδοχείο που έχουν κρατήσει αποκλειστικά για την λέσχη builderberg στο sain moritz ανέφερε ο Τζιμ Τάκερ.

Στην συνέχεια ο Τζιμ τάκερ παρενέβην για να δώσει σημαντικές πληροφορίες, όπως ότιΥπάρχει περίπτωση να συλληφθεί ο Κίσσινγκερ από τις Ελβετικές αρχές (ως εγκληματίας πολέμου), οτι και ο Βill gates συμμετέχει στην συνεδρίαση, και παρότρυνε τον κόσμο να συμμετάσχει στην αυριανή διαδήλωση έξω από το ξενοδοχείο (Κυριακή 11 ιουνίου)


anti-ntp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου