Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Η... Siemens θέλει να "σώσει" την Ελλάδα!..Ευχαριστούμε δε θα πάρουμε..

Περίπου 70 μεγάλες επιχειρήσεις - ανάμεσα τους και η Siemens - έχουν ξεκινήσει εκστρατεία για την διάσωση της Ελλάδας από την οικονομική καταστροφή, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.
Η διαφημιστική καταχώριση, την οποία συνυπογράφουν επικεφαλής εταιρειών, μεταξύ των...
οποίων η  Daimler, η Siemens, η Deutsche Telekom, η BMW, η Total, και η Renault, θα δημοσιευθεί σε μεγάλες ευρωπαϊκές εφημερίδες σε μία εβδομάδα.

"Η κατάρρευση του ευρώ θα ήταν ένα καταστροφικό βήμα προς τα πίσω για την Ευρώπη" αναφέρεται στην καμπάνια, ενώ επισημαίνεται το πώς το κοινό νόμισμα βελτίωσε τη θέση των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων παγκοσμίως.

Οι εταιρείες, ανησυχώντας φυσικά για τις πωλήσεις και τα κέρδη τους υποστηρίζουν, ότι οι χώρες που πλήττονται θα πρέπει να στηριχθούν άμεσα "για να δοθεί ελπίδα στους λαούς τους".

Μπορεί οι απειλές των πολιτικών ηγετών της ευρωζώνης σχετικά με τα νέα μέτρα να συνεχίζονται, ωστόσο είναι φανερό πώς οι εταιρείες έχουν ήδη καταλάβει ότι το πρόβλημα πλέον δεν είναι ελληνικό ή ισπανικό και μια ενδεχόμενη κατάρρευση ενός κράτους θα σημάνει πανευρωπαϊκή οικονομική καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου