Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

ΓΑΠ Ο...Επαναστάτης...Λέει ότι ο λαός, το 2009, του ζήτησε… Επανάσταση!


Το μήνυμα του ΓΑΠ για τα 2 χρόνια στα κομματόσκυλά του, τα οποία πληρώνουν συνδρομή για να είναι μέλη του ΠΑΣΟΚ(!), είναι εκτός τόπου(όπως ο ίδιος) και εξοργιστικό και προκλητικό. 


Λέει ότι ο λαός, το 2009, του ζήτησε… Επανάσταση! 


Η Επανάσταση δεν γίνεται ΓΑΠ από βουτυρομπεμπέδες και λαμόγια, αλλά από τους απλούς ανθρώπους(αυτούς που ο Πάγκαλος, μιλώντας για το 1821, είπε ότι δεν ήταν ...Έλληνες και κάτι άλλα δικά του). 

Όπως και τώρα. 
Η Απελευθέρωση από κάθε κατοχική δύναμη, όπως αυτή της 12ης Οκτωβρίου 1944, απαιτεί θυσίες ΚΑΙ του ηγέτη, ο οποίος προκύπτει... από τον κόσμο και πάνω στην κρίσιμη στιγμή, δεν επιβάλλεται από τον κατακτητή. 

Εσύ έχεις κάνει και πριν το ΔΝΤ αλλά ειδικά μετά(δηλ. τα 2 χρόνια της επιτέλεσης του «καθήκοντος») το προσκύνημα και την προδοσία τρόπο ζωής, σαν την γυμναστική που επίσης αγαπάς. 

Οι Γερμανοί ξαναήρθαν και δυστυχώς, παρόλο που έχουν κάνει 2 φορές το μεγαλύτερο κακό, σε ΟΛΗ την Ευρώπη, είναι το ίδιο ύπουλοι και καταστροφικοί. 

Το 2010-11 στην θέση των Εβραίων βρέθηκαν οι Έλληνες, για τα εγκλήματα 37 ετών. 

Η κυβέρνηση της Γερμανίας, χωρίς αντίσταση, ούτε για τους τύπους, εφαρμόζει την σύγχρονη «Τελική Λύση», την εξόντωση, κατόπιν εξευτελισμού, του ελληνικού λαού για την υφαρπαγή και εκμετάλλευση του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ πλούτου και όλων των πόρων της ελληνικής γης, θάλασσας ως και του ήλιου και του αέρα. 

Αυτό δεν είναι επανάσταση είναι ραγιαδισμός και εθελοδουλία, αταίριαστη σε ΚΑΝΟΝΙΚΟ Έλληνα. 

ΔΕΝ υπάρχει χώρα που να μην έχεις αφήσει δυσαρεστημένη για το χατίρι των συντρόφων σου στα αμερικανικοεβραϊκά λόμπυ. 

Η Ευρώπη είναι ξανά χωρισμένη σε 2 μέρη, Βορά και Νότο αυτή την φορά και κανένας δεν θέλει ή δεν τολμά να τα βάλει με τα παιδιά και τα εγγόνια των τραπεζιτών και των βιομηχάνων που έκλεψαν τα λεφτά των δικών μας παππούδων. 

Μάλιστα ο… Επαναστάτης τους παρακαλούσε να επενδύσουν στην Ελλάδα, που αυτοί χώρισαν σε «ζώνες», όπως παλιά. 

Λεφτά που ΔΕΝ τόλμησες να ζητήσεις στον Βιετναμέζο για να μην νευριάσει η Merkel. Μπρος στην ανωτερότητα αυτή η ράτσα δεν καταλαβαίνει τίποτα. 

Άλλη μια σύμπτωση είναι η προσβολή στην σημαία και την Ακρόπολη(απαίτησαν την πώλησή της ή να κυματίζει η γαλανόλευκη μεσίστια), προσβολή που ομοιάζει με την τοποθέτηση της σβάστικας δίπλα στον Παρθενώνα. 

Σε λίγες μέρες είναι η 28η Οκτωβρίου. Επέτειος του ΟΧΙ ενός δικτάτορα(αναμφισβήτητο) που έσωσε όμως την Ελλάδα από επαχθές δάνειο. 

Οι Επαναστάσεις, ακόμα και ο Μεταξάς το γνώριζε, γίνονται με ΟΧΙ και όχι επικύψεις! Αν δεν ήταν η Ελλάδα ΓΑΠ και η Αντίστασή της οι ναζί ίσως να μην έχαναν…

Κάποιοι στο εξωτερικό το παραδέχθηκαν και υποκλίθηκαν στον λαό μας. Αλλά τότε υπήρχαν παλικάρια ενώ τώρα τομάρια! Την αληθινή Επανάσταση δεν θα την χαρείς, ήδη φοβάσαι τις πρώτες στιγμές της!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου