Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Οι Έλληνες δικαστές οφείλουν να προστατεύσουν την χώρα και τους πολίτες


  • Μετά την συνέντευξη αυτή θα τον αφήσετε να είναι στην καρέκλα από Δευτέρα;

Αν υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ δικαστικοί ακόμα, ας πράξουν το καθήκον τους. Ο εντολοδόχος ΓΑΠ έχει πετάξει λευκή πετσέτα και τα σώβρακα εδώ και καιρό στην Merkel.
Εσείς θα κάθεστε να γράφετε βιβλία για την προδοσία του ή θα κάνετε καμιά κίνηση;


Αν υπάρχει ένας ΕΛΛΗΝΑΣ ή ΕΛΛΗΝΙΔΑ στην υπηρεσία της Θέμιδας θα ήξερε τι να κάνει με ένα υποκείμενο που έδωσε «γη και ύδωρ» στον εχθρό (η τιμωρία των Περσών ήταν το Βάραθρο στην Αθήνα και ένα πηγάδι στην Σπάρτη για να το βρουν μόνοι τους το νερό) και προ μνημονίου. Αν κουράστηκε ο ΓΑΠ εμείς τι να πούμε μετά την τόση βία, λεκτική, ψυχολογική και σωματική, που έχουμε υποστεί τα 2 τελευταία χρόνια;

Δηλαδή η Δικαιοσύνη πιστεύει ότι ο… μονόδρομος προς την «σωτηρία» και την «ανάπτυξη», όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά στην Ευρώπη, που επίσης δοκιμάζεται από την λιτότητα-δηλητήριο, είναι η «τελική λύση» της Γερμανίας και το ξεπούλημα της Ελλάδας;

Είναι δυνατόν, και με όσα έχει δείξει η Ιστορία, να γίνει ποτέ η Ελλάδα Α. Γερμανία μετά την πτώση του Τείχους ή Πολωνία μετά το «Σιδηρούν Παραπέτασμα» (τα οικονομικά μοντέλα που θέλει να εφαρμόσει η γερμανική μπότα στους Έλληνες) ή να «βοηθηθεί» όπως με το σχέδιο Marshall ή Schuman;

Αν υπάρχει κάποιος Έλληνας ακόμα σε καρέκλα, ας μαζέψει τα σκουπίδια από την Βουλή(ελάχιστες εξαιρέσεις από τον βρώμικο κανόνα) και μετά από τον τόπο.

Έστω και τώρα αυτός ο Έλληνας θα ήξερε να βάλει τους χαρτογιακάδες και τα λαμόγια εκεί που τους αξίζει.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο (εκτός από Ελλάδα φυσικά) για να ικανοποιηθεί-αδύνατο- η αχόρταγη γουρούνα του Βερολίνου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου βαρύνεται ήδη με μήνυση για εσχάτη προδοσία και έγινε, 1η φορά για επικεφαλή ελληνικής κυβέρνησης, προσφυγή εναντίον του στην Χάγη.

Η μπάλα τώρα είναι σε όσους αναλύουν το πόσες φορές την μέρα πλέον το τσίρκο ΓΑΠ παραβιάζει κάθε νόμο και ανθρώπινο δικαίωμα.

Αν δεν μπορείτε ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ κύριοι δικαστές, υπάρχει και η αυτοδικία.

Δεν θα μείνουμε μόνο στα γιαούρτια και τα γράμματα στους «ηγέτες» που μας κρίνουν και ράβουν κοστούμια!

Οι αντιδράσεις μας και ένα νέο «ΟΧΙ» έχουν αρχίσει να φοβίζουν τον κόσμο (το λένε δημοσιεύματα), ειδικά στην Ευρώπη.

Αν συνεχίσετε να κοιμάστε, θα ξυπνήσετε από τις φωνές μας σίγουρα και θα είστε και εσείς εχθροί μας.

Δεν υπάρχει πια ο ύπνος του δικαίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου