Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

Eurogendfor- Στρατός καταστολής εξεγέρσεων στρατοπέδευσε στην Λάρισα;


Πριν από αρκετούς μήνες είχαμε αναφερθεί στο ζήτημα φύλαξης των συνόρων μας στη Θράκη από ευρωπαϊκές "δυνάμεις"... τώρα οι Ευρω...παίοι φίλοι μας από Βρυξέλλες προκειμένου να διασφαλίσουν την κατάρρευση του απάνθρωπου μοντέλου διακυβέρνησης και οικονομικής λεηλασίας τους, για όσο ακόμη θαρρούν πως είναι δυνατό, ξεκινούν απ' ότι φαίνεται τις προεργασίες με αποστολή ειδικών δυνάμεων που θα κινούνται ενάντια σε πολίτες της Ευρώπης, αρχής γενομένης από τη χώρα μας...

Στρατός κατοχής στρατοπέδευσε στην Λάρισα
H Eurogendfor πέρασε στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα. Μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε.
Ο μόνος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αριθμό ανδρών είναι το αεροδρόμιο της Π.Α. που πρόσφατα έκλεισε στην Λάρισα.
Την επομένη ημέρα της άφιξης των ανδρών της Eurogendfor μπήκαν από την Ηγουμενίτσα φορτηγά (νταλίκες) που μετέφεραν καμουφλαρισμένα (σκεπασμένα) τεθωρακισμένα οχήματα.
Η Ελληνική Δημοκρατία προφανέστατα έχει ήδη καταλυθεί από την κατοχική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Οι εξελίξεις, όμως, φαίνεται πως είναι ραγδαίες, αφού πάρθηκε η απόφαση για την έλευση στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής. Με απλά λόγια, πέφτουν τα προσωπεία και το πολίτευμα διαταράσσεται και μεταβάλλεται σε χούντα με την βοήθεια των Ευρωπαίων «εταίρων» μας.

Μία ταξιαρχία της ευρωχωροφυλακής EGF εγκαταστάθηκε στην Λάρισα
(από Κλασσικοπερίπτωση)

Περιμένουμε τις αντιδράσεις τόσο των κομμάτων, όσο -κυρίως- της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα των Δυνάμεων Ασφαλείας και Άμυνας της χώρας, αφού έχουμε ένοπλες δυνάμεις εισβολής και κατοχής της πατρίδας μας. Ο Γιώργος Παπανδρέου κήρυξε τον πόλεμο στους Έλληνες, και τώρα φέρνει και τον... στρατό του!!!

Απ΄ότι φαίνεται επαληθεύεται η πληροφορία που είχαμε απο το πρωί, ότι δηλαδή τις δύο τελευταίες ημέρες πέρασε μέσω Ηγουμενίτσας μια ταξιαρχία της γνωστής EUROGENDFOR ή European Gendarmerie Force.

Συγκεκριμένα όπως μας ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες κάτοικοι της Ηγουμενίτσας αλλά και της Λάρισας πλήθος ανδρών με πολιτικά που κρατούσαν βαλίτσες με το σήμα της EGF καθώς επίσης και πολλές νταλίκες με μηχανοκίνητα (κάτι σαν τις "αύρες" που χρησιμοποιούσε παλαιότερα η δική μας αστυνομία) βγήκαν στην Ηγουμενίτσα και κατευθύνθηκαν στην Λάρισα όπου και εγκαταστάσθηκαν.

Αν όλα αυτά που ακούγονται πλέον και απο ραδιοφωνικούς σταθμούς είναι αλήθεια, τότε είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πως οι Ευρωπαίοι "προστάτες" μας και η ντόπιοι εντολοδόχοι τους έχουν πανικοβληθεί μιας και βλέπουν τον ελληνικό λαό να είναι έτοιμος για εξέγερση. 

(Είναι αλήθεια αναρωτιέμαι? ή μήπως πολύ θέλουν να εμπλέξουν τους Έλληνες σε μια ένοπλη εξέγερση και στήνουν τα κατάλληλα σκηνικά? - σχόλιο τοξότισσας)

Η στρατοπέδευση στην χώρα μας μιας ταξιαρχίας "ξυρισμένων κεφαλιών" Γερμανικής και Ολλανδικής κυρίως καταγωγής, σημαίνει ότι η καταρρέουσα κυβέρνηση Παπανδρέου έκανε ακόμα και αυτό που δεν τόλμησε να κάνει ο Μεταξάς τον Οκτώβριο του 1940.

Όλα δείχνουν πως ή επόμενη Δευτέρα που καθορίστηκε, γύρευε να δείς απο ποιούς και γιατί, σαν ημέρα εξέγερσης των απανταχού "αγανακτισμένων", είναι εκείνη στην οποία ίσως να δούμε τα ξυρισμένα κεφάλια των κατακτητών να στέκονται δίπλα στα δικά μας τάγματα ασφαλείας.

Αυτό πάντως που έχει σημασία είναι ότι το καθεστώς νοιώθει πως κολοβώθηκαν οι μέρες του και κάνει ότι είναι δυνατόν για να παραμείνει στην εξουσία , όχι ασφαλώς επειδή το θέλει αλλά επειδή έτσι το διέταξαν τα αφεντικά του.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως οι προδότες της πατρίδας μας, θά 'θελαν να μπούν σε ένα αεροπλάνο και να πάνε σε ασφαλή μέρη όπου θα χαρούν ανενόχλητοι τα κλοπιμαία και την αμοιβή της προδοσίας.

Τα αφεντικά τους όμως δεν έχουν την ίδια γνώμη.

Τους λένε "σε πληρώσαμε να κάνεις μια δουλειά και θα την αποτελειώσεις, μετά κάνε ότι θέλεις".

Έτοιμος λοιπόν ο Παπανδρέου να χτυπήσει τον λαό και με εισαγόμενους φασίστες, έτοιμος και ο επόμενος εργολάβος ο οποίος δήθεν θα επαναδιαπραγματευθεί το χρέος και το μνημόνιο, με ή χωρίς την συναίνεση του λαού.

Αν σήμερα σκύψουμε το κεφάλι και φοβηθούμε μερικούς ξυρισμένους γορίλες της νέας Γκεστάπο που θα στέκονται δίπλα στα φασιστοειδή καραγκιοζάκια με τα άσπρα κράνη, τότε καλύτερα να πάμε και να ανοίξουμε απο τώρα τον λάκκο μας.

Ο Οκτώβριος του 40 έβγαλε λεβέντες και παλληκάρια που πάλεψαν για την πατρίδα και νίκησαν. Στο χέρι μας είναι και ο Οκτώβριος του 2011 να βγάλει την πατρίδα μας έξω απο τον βόθρο που μας έριξαν όλα τα προηγούμενα γιουσουφάκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Οι Ευρωπαϊκοί λαοί και το κεφάλαιο,ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους, έχουν τα μάτια τους στραμένα στην Ελλάδα και στον Ελληνικό λαό.Οι μέν περιμένουν να δούν ηρωικές πράξεις αντίστασης και αληθινού πατριωτισμού για να ξεσηκωθούν και οι δε αγωνιούν να διαπιστώσουν αν θα πετύχει η νέα επιχείρηση "σοκ και δέος" που έχουν στήσει εναντίον της χώρας μας.

Σαν χθές διώξαμε τον Όθωνα και όλο το Βαυαρικό σκυλολόϊ που μας είχαν φορτώσει οι προστάτιδες δυνάμεις δηλαδή εκείνες που τον καιρό του εθνικού ξεσηκωμού χειροκροτούσαν τον καγκελάριο Κλέμενς Φον Μέτερνιχ όταν τους έλεγε πως:
«Η Ελλάδα είναι λέμβος άνευ εδάφους και πηδαλίου -πέρα απ' τα ανατολικά μας σύνορα. 300 ή 400 χιλιάδες κρεμασμένοι, στραγγαλισμένοι, παλουκωμένοι δεν σημαίνει τίποτα για μας. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες πνίξαμε δύο επαναστάσεις, στη Νεάπολη και στο Πεδεμόντιο. Ας ελπίσουμε ότι και η κρίση στην Ανατολή δεν θα 'χει καλύτερη τύχη. Οι Ελληνες είναι επικίνδυνος λαός, η επανάστασή τους πρέπει να συντριβεί».

Είναι αυτοί που και τότε και σήμερα ήθελαν και θέλουν να καταπνίξουν την εξέγερση των "ραγιάδων τρομοκρατών".

Ήλθε η στιγμή να αποδείξουμε στον εαυτό μας ότι εχουμε "κότσια" σαν και κείνα του Μακρυγιάννη, του Παππουλάκου και των άλλων μαρτύρων και αγωνιστών προγόνων μας.
Ήλθε η ώρα να δείξουμε την έξοδο σε όλα τα ντόπια και ξένα κοπρόσκυλα που γυρίζουν δρυλίζοντας τριγύρω μας.

Έφτασε η μέρα να μάθουμε να περπατάμε όρθιοι και με το κεφάλι ψηλά.

Αν θέλουν να πάρουν πίσω όσα δήθεν μας έδωσαν ( διότι και αυτό είναι μέγα ψέμα) να πάνε να τα πάρουν απο τον Παπανδρέου, τον Καραμανλή, τον Σημίτη και αν δεν μπορούν απο δαύτους, ας πάνε τότε στον διάβολο που είναι και ο αφέντης τους να του ζητήσουν τα μεροκάματα.


ΥΓ: Τελευταίες πληροφορίες μας από την Αθήνα, αναφέρουν πως αρκετά λεωφορεία του Ελληνικού Στρατού, χωρίς διακριτικά έχουν σταθμεύσει κάπου στην περιοχή του Μαρκόπουλου, ενώ υπάρχει πλήθος 500 περίπου ανθρώπων με πολιτικά στα λεωφορεία αυτά

Πηγές πληροφοριών:
EOE - Ξαγοράρης Αντώνης Ερευνητής
-"Κλασικοπερίπτωση"


Η σελίδα της Eurogendfo(rce)


Θα ήθελα λοιπόν στο σημείο αυτό να κάνω μια σύντομη τοποθέτηση...

Μολονότι από τις σελίδες των φίλων μπλόγκερ διαβάζουμε και για Γερμανούς, στην επίσημη σελίδα της δύναμης καταστολής δε φαίνεται να συμμετέχει η Γερμανία στις δυνάμεις αυτές... δίχως να αποκλείεται οποιαδήποτε βέβαια συνεργασία μιας και η EUROGENDFOR συνεργάζεται και με το ΝΑΤΟ. Ωστόσο αξίζει να έχουμε κατά νου πως μολονότι παρουσιάζεται σαν μια "ευρωπαϊκή δύναμη" σε αυτή συμμετέχουν ελάχιστα κράτη μέλη και μάλιστα η Τουρκία έχει ρόλο "observer"...

Οι συμμετέχουσες δυνάμεις: Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ισπανία, 
Συνεργάτες: Πολωνία, Λιθουανία
Observer: Τουρκία...


Gendarmerie

National Gendarmerie (France)

Carabinieri

Carabinieri (Italy)

Royal Marechaussee

Royal Marechaussee (The Netherlands)

National Republican Guard

National Republican Guard (Portugal)

Gendarmerie

Gendarmerie (Romania)

Civil Guard

Civil Guard (Spain)
Partners

Polish Military Gendermerie

Military Gendarmerie (Poland)

Viesojo Saugumo Tarnyba

Viesojo Saugumo Tarnyba (Lithuania)
Observers

Jandarma

Jandarma (Turkey)

Προφανώς και θέλουν να χρησιμοποιήσουν την Ελλάδα σαν πειραματικό πεδίο...
Ωστόσο δεν αποκλείεται να ακούσουμε σύντομα για ανάλογες κινήσεις σε άλλες χώρες όπου εμφανίζονται κινητοποιήσεις πολιτών ή τάσεις διαδηλώσεων (οι ειρηνικές διαδηλώσεις είδαμε προσφάτως πόσο εύκολα βαφτίζονται σε "εξεγέρσεις" όταν κυβερνά το ασυνομοκρατούμενο χουντικό καθεστώς... ακόμη κι αν απέναντι στα ΜΑΤ βρίσκονται γονείς, γέροι και παιδιά... προκαλώντας σκηνές βίας για να προστατέψουν αλήθεια ΤΙ????...)  

Με τα παραπάνω διαπιστώνω για άλλη μία φορά τις σπασμωδικές ακραίες κινήσεις του κατεστημένου, -άλλη μια ένδειξη πως οδεύουμε σε πλήρη και γενική (παγκόσμια) κατάρρευση και δεν πρόκειται για απλή "ύφεση" -πράγμα που συμφωνεί με τις ενέργειες του τέλους του ημερολογίου των Μάγια, όσο άσχετο κι αν φαντάζει για όσους δεν το έχουν παρακολουθήσει, το οποίο σταδιακά αλλά σίγουρα θα γκρεμίσει κάθε διπολική δομή στον κόσμο μας (είτε εξουσίας πολιτικής, είτε οικονομικής και κοινωνικής δομής) μέχρι να επικρατήσει μια νέα συνείδηση - Ωστόσο η ευθύνη μας στα όσα μέλλεται να συμβούν και η στάση που θα κρατήσουμε είναι καίριας σημασίας και αυτή δεν πρέπει με τίποτε να είναι αποτέλεσμα φοβίας...

Μακριά λοιπόν από κόντρες και στημένες προβοκάτσιες που σίγουρα θα σκηνοθετήσουν για να βάλουν σε λειτουργία τη μηχανή του κιμά! Δεν μπορούν να πολεμήσουν, να σκοτώσουν ή να καταστείλουν κάτι το οποίο δεν θα εκφράζεται με οργή ή μαζικότητα! Είναι η ώρα που καλούμαστε με έξυπνες ιδέες και ανυπακοή στα συστήματα αυτής της αλυσίδας της ντροπής, να δυναμώσουμε την Ενότητα και την Αλληλεγγύη μεταξύ μας και να νικήσουμε χωρίς να πειραχτεί ούτε μια τρίχα Ελληνα!

Αφήστε τους να γκρεμιστούν! Αφήστε τους να καταρρεύσουν! 
Μόνο αν χαθούν εντελώς θα κάνουν τόπο να χτίσουμε από την αρχή το Νέο Κόσμο!
Αφοβία πάνω απ' όλα!
ΕΜΕΙΣ έχουμε τη ΔΥΝΑΜΗ!


Read more: http://vickytoxotis.blogspot.com/2011/10/eurogendfor.html#ixzz1amaPD3AL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου