Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Το έγκλημα Παπανδρέου. Τα Ελληνικά ομόλογα έγιναν “τοξικά” και μεταλλάχθηκαν σε ενυπόθηκα δάνεια του ΔΝΤ ή φορτώθηκαν στα Ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία και τις κρατικές τράπεζες.


Το σχέδιο ολοκληρώθηκε και είναι άκρως εγκληματικό.

 Η μεγάλη ληστεία του μόχθου των Ελλήνων φτάνει στο τέλος της και αρχίζει η κατάσχεση της δημόσιας περιουσίας, εως και του πλούτου που ΘΑ παραχθεί. Εκτός από τα κερδοσκοπικά παιχνίδια των συνομιλητών του Γιώργου Παπανδρέου, η... ληστεία των Ελλήνων έχει πλέον αριθμούς.
Τα Ελληνικά ομόλογα μεταλλάχθηκαν σε τοξικά μέσα σε λίγες εβδομάδες “τιτανικών”, Τ3 – Τ10, δηλώσεων Σόρος και Ρουμπινί. Όπως ακριβώς έγινε με τα τοξικά της Lehman Brothers, ακόμα και τα πρόσωπα είνα τα ίδια!
Αφού λοιπόν οι ομολογίες του Ελληνικού κράτους απαξιώθηκαν, έγιναν δύο κινήσεις:
1. Πρώτη κίνηση, τα τοκογλυφικά δάνεια του ΔΝΤ που μετάλλαξαν τα ομολογιακά δάνεια (Ελληνικού δικαίου), σε τοκογλυφικά δάνεια (Βρετανικούδικαίου).
2. Δεύτερη κίνηση, ότι δεν εντάχθηκε στην “ανταλλαγή” με το ΔΝΤ, επαναγοράστηκε από τις Ελληνικές κρατικές τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία! ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ! Όταν ολοκληρώθηκε αυτή η πράξη, πάρθηκε η απόφαση για το “κούρεμα”, που βέβαια θα το πληρώσει στην συντριπτική του πλειοψηφία, ο Ελληνικός λαός.
* Ποιοί ήταν οι “προνομιούχοι” που μπόρεσαν να ξεφορτωθούν Ελληνικά ομόλογα αθόρυβα, μέσω του ΔΝΤ; Πρώτο πεδίο εισαγγελικής έρευνας.
* Ποιοί έδωσαν εντολές για επαναγορά των ομολογων που ΗΔΗ είχαν καταστεί “τοξικά” από τις κρατικές τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία; Ποιοί ήταν οι “προνομιούχοι” πωλητές που τα ξεφορτώθηκαν; Δεύτερο πεδίο εισαγγελικής έρευνας.
Όποιος διοικητής έδωσε την εντολή να αγοραστούν αυτές οι τοξικές βόμβες που θα καταστρέψουν τις τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία, πρέπει να εντοπιστεί πριν την καταστροφή.
Υπάρχει όμως ένα λεπτό σημείο: Τόσο το ΔΝΤ όσο και το PSI στην ουσία συνιστούν δανεισμό πέραν του Συνταγματικού και νόμιμου ομολογιακού, ο οποίος διέπεται από δίκαιο εκτός του Ελληνικού και εκχωρεί Εθνική κυριαρχία. Όσο λοιπόν δεν υπάρχουν 180 ψήφοι, όλο το σχέδιο είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
Αυτό, ως προειδοποίηση στους βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου. Ιδιαίτερα εσείς κύριε Σαμαρά, βαστήξατε εως τώρα και δεν δώσατε τη νομιμοποίηση στην Εθνική προδοσία. Οφείλετε να το κρατήσετε μέχρι τέλους.
Τα στοιχεία εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου