Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Αμερικανοί Πολίτες θα Καταλάβουν τα δικαστήρια σε 100 πόλεις των ΗΠΑ.

Αμερικανοί πολίτες θα επιχειρήσουν να καταλάβουν τα δικαστήρια 100 πόλεων στις ΗΠΑ. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται και ατο ανώτατο δικαστήριο που βρίσκεται στην Washington D.C. Το γεγονός θα γίνει την Παρασκευή 20/01/2012.
Περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω video....




Αντε να δω πότε θα το καταλάβουμε και εμείς.Οποιος δεν καταλαβαίνει γιατί αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος δράσης που έχουν οι πολίτες ας διαβάσει το άρθρο του Παναγιώτη Τραιανού "Δεν φεύγω από τον Άρειο Πάγο εδώ .Ενα μικρό απόσπασμα:
Ο λαός απλά δεν γνωρίζει τα δικαιώματά του και τις δυνατότητες του και γι' αυτό παγιδεύεται. Δεν γνωρίζουν οι Έλληνες τι πρέπει να κάνουν. Δεν γνωρίζουν ποιους να πιέσουν, προκειμένου να έχουν αποτέλεσμα στις επιδιώξεις τους. Πιέζουν πολιτικούς, για να τιμωρήσουν πολιτικούς και αυτό είναι καί βλακώδες καί άστοχο. Τους δικαστικούς πιέζεις, για να τιμωρήσεις πολιτικούς. Τους δικαστικούς πιέζεις, για ν' αλλάξουν οι άθλιοι νόμοι, τους οποίους δημιούργησαν οι πολιτικοί, για να προστατεύονται από τη δικαιοσύνη. Δεν γνωρίζουν οι πολίτες ότι θα πρέπει να ξημεροβραδιάζονται κατά εκατοντάδες χιλιάδες έξω από τον Άρειο Πάγο, μέχρι ν' αναγκαστεί η Δικαιοσύνη να ασκήσει δίωξη απέναντι στον Παπαδήμο, στον Σημίτη, τον Τσοχατζόπουλο, τον Μαντέλη, τον Κόκκαλη, τον Χριστοφοράκο, τον Σκαρπέλη και τον Μπόμπολα. Να μην φεύγουν από εκεί οι Έλληνες μέχρι να δικαστούν όλοι οι διεφθαρμένοι …και να καταδικαστούν.
Είναι δυνατόν στα καφενεία να υπάρχει μεγαλύτερη "ευαισθησία" και πιο γρήγορα "αντανακλαστικά" από τις δικαστικές αίθουσες της χώρας; Αυτό πρέπει ν' αλλάξει. Για όσο διάστημα οι διεφθαρμένοι δικαστές αισθάνονται ασφαλείς, θα εξακολουθούν να κάνουν τα "κορόιδα" με το αζημίωτο. Αυτό πρέπει ν' αλλάξει. Θα πρέπει οι Έλληνες να τους "απειλήσουν" με τη συμπεριφορά τους. Να τους "ενημερώσουν" με τη στάση τους ότι γνωρίζουν τι συμβαίνει και ποιος είναι ο ρόλος τους. Να τους αποδείξουν ότι μπορούν να τους παρακολουθούν και τους κρίνουν. Να παραμένουν οι Έλληνες έξω από τον Άρειο Πάγο μέχρι να προσαχθούν βιαίως οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και να οριστούν δικάσιμοι. Να ωρύονται κάθε φορά που οι παραδικαστικοί δικολάβοι αξιώνουν αναβολές και χάρες. Το επόμενο ακέφαλο "κίνημα" —μετά το "Δεν Πληρώνω", μέχρι να καταργηθούν τα διόδια— θα πρέπει να είναι το "ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ" από τον Άρειο Πάγο, μέχρι να μπουν φυλακή οι κλέφτες, οι "αλληλέγγυοι" και οι προδότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου