Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

Ο Χάρρυ Κλυνν ζητάει τη σύλληψη του Πάγκαλου!

Ο Χάρρυ Κλυνν ζητάει τη σύλληψη του Πάγκαλου!
Με επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα ο γνωστός ηθοποιός ζητά τη σύλληψη του πρώην Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.
Αναφερόμενος χαρακτηριστικά στην «τραγωδία» της χώρας του και κατακρίνοντας τη κυβέρνηση για σχέσεις πελατείας και διαφθοράς, ο Χάρρυ Κλυνν γράφει τα εξής:

«Ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος δεν είναι πλέον βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, παραδέχτηκε (Βουλή, 21.09.2010) ότι αυτός και το κόμμα του παραβίασαν συνειδητά το Σύνταγμα των Ελλήνων, τους νόμους και την ηθική τάξη, με αποτέλεσμα να βλαφτεί κατάφωρα το Δημόσιο συμφέρον και να οδηγηθεί μοιραία η Πατρίδα μας στην τραγωδία που ζει σήμερα.
Η δημόσια παραδοχή του, ως εξέχων μέλος του κόμματος του ΠΑΣΟΚ, «Σας διορίσαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί. Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής» φανερώνει ξεκάθαρα το όργιο των παρανομιών και των πολιτικά απαράδεκτων μεθόδων που υιοθέτησε το ΠΑΣΟΚπροκειμένου να παραμείνει στην εξουσία.
Κατόπιν όλων αυτών αιτούμαι την άμεση σύλληψη του κ. Πάγκαλου και την προσαγωγή του σε ανάκριση προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις για όσα νομικά και ηθικά ανεπίτρεπτα παραδέχτηκε ότι αυτός και το κόμμα του διέπραξαν σε βάρος του Ελληνικού λαού, ενώπιον τη Βουλής των Ελλήνων.
Με τιμή
Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης (Χάρρυ Κλυνν)
Κομνηνών 21
55 131 Θεσσαλονίκη
στις Κυριακή, Ιούνιος 10, 2012».
ΠΗΓΗ: radar.gr

1 σχόλιο:

 1. Διερωτῶμαι γιατί τέτοιες παροτρύνσεις δὲν γίνονται ἐναύσματα γιὰ ὅποιον εἰσαγγελέα… (κος Σακκᾶς ;;) νὰ ἀρχίση μία πραγματική ἔρευνα στὴν τρομακτική καὶ ἄνευ προηγουμένου ληστεία τῆς Ἑλλάδος καὶ τοῦ ὑπομονετικοῦ/εὐνουχισμένου λαοῦ μας, καὶ ἐν συνεχεία τὶς καταδίκες γιὰ ἐσχάτη προδοσία;;

  Εἶναι δυνατόν ὁ Ἑλληνικός λαός νὰ χάφτη καταδίκες γιὰ κατάργηση της «Δημοκρατίας» καὶ ὄχι για την ἐξαθλίωσή του καὶ ξεπουλήματος τῆς χώρας ΤΟΥ;;

  Ἄς κινηθοῦμε γύρω ἀπὸ τέτοια ἐναύσματα νὰ ἐνεργοποιήσουμε ἐπιθετικῶς εὐαίσθητους καὶ πατριωτικούς νομικούς ἐγκεφάλους.

  Εὔγε σου καὶ Χαῖρε Χάρρυ Κλύνν

  Σωκράτης Λ.Χριστοδουλαρῆς
  Αργοστολίου 16
  11362 Ἀθῆναι 210 8812585

  ΑπάντησηΔιαγραφή