Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Οι Έλληνες νίκησαν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο


Γράφει ο HEIL GAP

"Ελλήνων προμαχούντες Αθηναίοι Μαραθώνι χρυσοφόρων Μήδων εστόρεσαν δύναμιν"

Ο βασιλιάς Πέρσης το....
490 π. Χ. έπλεε προς την Αθήνα με ένα τεράστιο στρατό αποτελούμενο από 200.000 πεζικό και 10.000 ιππικό και δεν μπορούσε να πιστέψει στην καλή του τύχη του. Υπήρχαν μόνο 10.000 οπλίτες υπερασπιστές του ελληνικού κράτους πόλη Αθήνα.

Οι τοξότες διατάχθηκαν να παραταχτούν εις αμβλεία διάταξη απέναντι στους Οπλίτες.

Αλλά μόλις τα βέλη είχαν αρχίσει να πέφτουν βροχή οι Έλληνες Οπλίτες άρχισαν να διασκορπίζονται σε όλη την πεδιάδα του Μαραθώνα.
Έτρεξαν 1.500 μέτρα τόσο γρήγορα που οι Πέρσες δεν κατάφεραν να ανασυνταχθούν στην ώρα τους και οι έλληνες τοξότες τους πετσόκοψαν.
Περίπου 6.400 Πέρσες έχασαν τη ζωή τους, και μόνο 192 Έλληνες σε μια νίκη η οποία διασφάλισε την επιβίωση της πρώτης δημοκρατίας στον κόσμου, της Αθήνας.

Η ΕΕ / ΔΝΤ και οι τραπεζίτες θα πρέπει να είναι σε κατάσταση σοκ σήμερα, δεδομένου ότι ακόμη ερευνούν το μέγεθος της ήττας που μόλις υπέστησαν στα χέρια του ελληνικού λαού και του ελληνικού κοινοβουλίου. Η αντιπολίτευση αντέδρασε τόσο γρήγορα, που οι απατεώνες των τραπεζών δεν θα μπορούσαν ποτέ να προβλέψουν μια τέτοια ήττα, με αποτέλεσμα να διακυβεύονται τα σχέδιά τους να επιβάλουν όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες της ευρωζώνης, ένα συντριπτικό οικονομικό αυταρχικό καθεστώς στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη συγχώνευση της ευρωζώνης και της ζώνης του δολαρίου, κάτω από ένα νέο παγκοσμιοποιημενο ΔΝΤ / SDR νόμισμα, δια μια νέα παγκόσμια κυβέρνηση.

Ο Σατράπης, Αμερικανό-γεννημένος Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, που αντιμετώπισε μια οργισμένη εξέγερση από το ίδιο του το κόμμα, το ΠΑΣΟΚ, καθως τους «γοήτευε» χθες στη Βουλή για τη στήριξη της νομοθεσίας που πρόκειται να ψηφιστεί αυτό το μήνα για ένα πακέτο € 28 δισεκατομμυρίων , με αντάλλαγμα την εντολή λιτότητας από της ΕΕ και το ΔΝΤ.

Δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ παραιτήθηκαν εκεί επάνω που σχεδίαζε να μειώσει τις 150.000 θέσεων εργασίας από τον δημόσιο τομέα και να πουλήσει περιουσιακά στοιχεία της κυβέρνησης σε ξένες εταιρείες σε τιμές ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜ.
Το ΠΑΣΟΚ έχει τη στήριξη 151 βουλευτών, ενώ ελέγχει μόλις 155 έδρες στο κοινοβούλιο.

Έξω από το κοινοβούλιο, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα και όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Συντάγματος για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για τον τρόπο που το ΔΝΤ και η ΕΕ με τα πακέτα λιτότητας τους εξαθλίωσαν την χώρα.

Μέσα σε διάστημα μόλις είκοσι ημερών, ένα κίνημα διαμαρτυρίας από τους απλούς πολίτες που ονομάζεται Εξοργισμένοι ή Indignatos έχει διογκωθεί σε σημείο όπου έχει την εξουσία να εμποδίζεται στον επόμενο γύρο της νομοθεσίας που απαιτείται για τη λεηλασία της Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. ΔΝΤ και της ΕΚΤ.

Ούτε καν η βία από μια περιθωριακή ομάδα, προβοκάτορες του τύπου σαν τον γνωστό δολοφόνο της marfin συν λαθρομετανάστες και ασφαλίτες μα φυσικά με πάντοτε παρόντες και τους έμμισθους του Σόρος - indymedia από την μια και των ΜΑΤ από την άλλη με την εκτόξευση δακρυγόνων, δεν μπόρεσε να σταματήσει τους απλούς ανθρώπους από τη συγκέντρωση τους ώστε να ενώσουν την φωνή τους στο αίτημά για επιστροφή σε μια δημοκρατική διακυβέρνηση , για το λαό και όχι την χούντα της παγκοσμίου διακυβερνήσεως του γιωργάκη και των ψευτοπατριωτών συνεργατών του, της GOLDMAN SACHS.

Οικονομολόγοι όπως ο Γερμανός Hans Werner Sinn λέει ότι η Ελλάδα θα είναι πολύ καλύτερη αν αθετήσει τις υποχρεώσεις της σχετικά με το μη βιώσιμο πλέον εθνικό της χρέος, επαναφέρει τη δραχμή και υποτιμήσει το νόμισμά της.
Όχι μόνο η Ελλάδα θα ανακάμψει το οικονομικό της μέλλον, αλλά θα ανακτήσει και την πολιτική κυριαρχία της, εάν επιστρέψει στη δραχμή. Η Ελλάδα είναι de facto υποτελής του ΔΝΤ και της ΕΕ αυτή τη στιγμή, με το Κοινοβούλιό της (σφραγίδα) που του δίνεται μόνο η επιλογή - να συμφωνήσει σε πιο αυστηρή δημοσιονομική λιτότητα , για το κέρδος των διεθνών τοκογλύφων μέσα ή έξω από την χώρα (διαβάστε παλαιότερο άρθρο μας για Ευραραβία).

Φυσικά αυτό είναι η άποψη του Hans Werner Sinn, ενώ ο HEIL GAP είναι της άποψης ότι είναι πολύ νωρίς για τέτοιες σκέψεις, χωρίς να τις απορρίπτει βεβαίως, πρεσβεύοντας δε ότι αυτές αποτελούν και ένα εξαίρετο διαπραγματευτικό μέσο πίεσης.

Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται τίποτα.

Είναι η ΕΚΤ, η ΕΕ και το ΔΝΤ που νομίζουν ότι ΠΡΕΠΕΙ να λεηλατήσουν την Ελλάδα ως μέρος ενός δημόσιου συστήματος Ponzi, όπως αυτό περιγράφεται από τον Αργεντινό τραπεζίτη Mario Blejer.

Εντάξει, λέμε εάν μπορούμε να πληρώσουμε σε λογικά πλαίσια, φυσικά κατόπιν λογιστικού έλεγχου, αλλά καλά θα κάνουν και μερικοί-μερικοί να γνωρίζουν ότι μια αθέτηση πληρωμών από την Ελλάδα θα είναι πολύ χειρότερη για την ΕΚΤ από ότι για την Ελλάδα την ιδία, η οποία μπορεί να κινηθεί γρήγορα για να κρατικοποιήσει τις τράπεζες και επαναφέρει τη δραχμή.

Κίνηση που θα την αποστασιοποιήσει και από τις χειρότερες συνέπειες μιας τερατώδους ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ της Ευρωζώνης. (χα, χα, χα, άραγε το έχει μελετήσει ποτέ κανείς αυτό ή είναι κάτι πολύ κακό ακόμη και για να σκεφθούμε;).

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ .

Η Ελλάδα θα πρέπει κάποια στιγμή να ανακάμψει από την οικονομική επίθεση που υπέστη στα χέρια της ΕΚΤ και των τραπεζιτών. Αλλά η χώρα είναι πλούσια σε φυσικούς πόρους, στην ιστορία αλλά και την ομορφιά και σίγουρα πολύ σύντομα θα ευημερήσει, κάτω από μια καλή ηγεσία για τους ΕΛΛΗΝΕΣ και μόνο για τους Έλληνες (όλα τα άλλα προσφάτως εισαχθέντα "είδη" θα επιστραφούν ως έχουν...).

Και όπως Παπανδρέου χάνει την αρχηγεία του στην κυβέρνηση, μια πραγματική πολιτική συζήτηση με πραγματικές πολιτικές επιλογές είναι δυνατή για μια ακόμη φορά. Ο Παπανδρέου ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης στην ηγεσία του, την Κυριακή, σε μια προσπάθεια να καταστείλει την αυξανόμενη αναταραχή στο εσωτερικό του κόμματός του, αλλά υπάρχει αβεβαιότητα για το αν θα την κερδίσει.

Όμως οι τραπεζίτες και η ΕΚΤ, ΕΕ, ΔΝΤ πρέπει να αναστατωθούν όχι μόνο από το τι συμβαίνει στην Ελλάδα.

Τα σχέδιά τους υπέστησαν ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΛΗΓΜΑ στην Ιρλανδία όταν ο Υπουργός Οικονομικών Michael Noonan είπε ότι ευνοεί την επιβολή περικοπών (haircuts) σε προνομιούχους κατόχους ομολόγων.

Χθες δεν ήταν μόνο μια τεράστια νίκη για το λαό της Ελλάδα και το ελληνικό κοινοβούλιο κατά της χρηματιστικής ολιγαρχίας. Ήταν μια νίκη για όλους τους ανθρώπους στην Ευρώπη και τον κόσμο που εκτιμά την ελευθερία, τη δημοκρατία, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και που αντιτίθενται στην ατζέντα του κάθε αυταρχικού τραπεζίτη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου