Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

Καρχιμάκης: Ναι στο άνοιγμα λογαριασμών Παπανδρέου στην Ελβετία! Αντιδρά η ΝΔ!!

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/12/photo28f4c31cb30d3a6d0aqw0.jpg?w=400&h=268
Αυτό είναι κύριοι! Οι γίγαντες του ΠΑΣΟΚ, όντως έχουν πάρει το DVD από την Ελβετία και κάνουν πλακίτσα. Δεν είναι τυχαίο πως το είχαν στον πάγο σχεδόν έναν χρόνο. Έτσι, έδωσαν στους δικούς τους την ευκαιρία να κάνουν αβαβά τους....
λογαριασμούς τους μεταφέροντας τα λεφτά άνετα σε Παναμάδες κλπ (περισσότερες πληροφορίες στον Νικολάκη), αφήνοντας προφανώς συγκεκριμένους γαλάζιους καραγκιόζηδες με το …βιβλιάριο στο χέρι!
Να είστε σίγουροι πως εντός των επόμενων εβδομάδων, το “Πρώτο Θέμα” θα έχει αποκλειστικότητα όνομα γαλάζιου βουλευτή με πενταψήφιο ποσό στην Ελβετία ως “Αρμαγεδώνα”. Όσα ξοδεύει ο Αντρίκος για το Σου Κου του δηλαδή.
Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Γ. Μιχελάκη, για το άνοιγμα των λογαριασμών των βουλευτών στην Ελβετία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 Είναι πασίδηλη η αγωνία και εμφανής ο φόβος του κ. Μιχελάκη και της ΝΔ, στην προοπτική να ανοίξουν οι λογαριασμοί των βουλευτών στην Ελβετία.
Όποιος δεν έχει κάτι να κρύψει δεν φοβάται.
Υπογράφει την εξουσιοδότηση.
Δεν αντιδρά.
Επιμένω: καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου